Grøn fastfood til børnefamilien

IMG_3464

I forgårs var jeg inviteret ind hos Gyldendals Forlag for at fejre udgivelsen af kogebogen ’Mit grønne køkken’, som Ditte Ingemann har begået. Den unge dame, som er sjældent talentfuld har efterhånden udgivet en del kogebøger, og jeg bøjer mig altså i støvet. Hold nu op, hvor er det sejt og beundringsværdigt sådan at udleve sin drøm på den måde. Hvem ville ikke gerne det? Ja, jeg skal være den første til at indrømme, at jeg gerne ville.

Mit grønne køkken har fokus på grøntsager, på det sunde og på velsmag, og bogen indeholder en perlerække af lækre, små retter, som er lige til at gå til. Og bogens billeder, som Ditte selvfølgelig selv har taget, wauw… hvor er de flotte. De gør noget godt for øjnene. Og tænk sig. Ditte fortalte til arrangementet, at hun, da hun startede sin blog op for cirka seks år siden, tog nogle meget lidt pæne billeder. Se det tror man jo slet ikke på, vel?

Jeg har ærlig talt lyst til at starte fra en ende af og så simpelthen køre alle opskrifter igennem. Blommen, som i øvrigt også deltog i boglanceringen, er helt enig med mig i, at alle opskrifter ser skønne ud. Hun har set bogen igennem op til flere gange og lader sig virkelig drage af de fantastiske farver deri. Jeg fornemmer, at hun er en kommende foodie, hvilket jo slet ikke gør hverken Kasper eller mig noget. De smukke retter med de mange farver og de sjove grøntsagsspiraler er da også vældigt appellerende til børn – deraf indlæggets titel. Nu har vi ikke et problem med at få Blommen til at spise grøntsager, men jeg ved, at det er et issue mange børnefamilier kæmper lidt med i dagligdagen. Jeg er ganske sikker på, at den her bog vil være med til at afhjælpe det problem. De enkelte retter er simpelthen for spændende at se på til, at man blot lader dem stå uberørte.

Til boglanceringen var æstetikken netop også i højsødet, og efter at have smagt på Dittes lækkerier blev vi alle udfordret til at style vores egen salat for til sidst at eksperimentere med billedtagning af salaterne på forskellige baggrunde og med forskellige klæder, som Ditte havde medbragt. Lige noget for mig! Men spørg mig, om jeg fik en smule præstationsangst midt mellem alle de dygtige madbloggere 😉 Det gjorde jeg! Men det gik vist helt godt med min styling, og resultatet kan du se på det øverste billede i det her indlæg.

Hermed lidt stemningsbilleder fra en meget fin aften.

TILLYKKE med den fine bog, Ditte.2-4.4 2-15.2

IMG_3459 IMG_3455 IMG_3454 IMG_3449Du kan læse mere om udgivelsen af bogen her på Dittes egen blog og/eller købe bogen her.

Følg plummum.dk på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

4 thoughts on “Grøn fastfood til børnefamilien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.