Leolicious for en slik

 For et par uger siden var jeg inviteret til fremvisning af Milk Copenhagens efterårskollektion, som er at finde i webshoppen nu. Der var fine sager imellem, og som altid med Milk falder jeg for ligeså meget til mig selv, som til Blommen. Stilen hos Milk er nemlig ret voksen i udtrykket, men stadig med den funktionalitet, vi leder efter i børnetøj. Og str. 14 er rigelig stor til mig. Faktisk også en tand større end andre mærkers str. 14, har jeg erfaret. Der er altså rig mulighed for at lege matchy matchy med sit barn. Det er vi jo nogen, der er til fals for. Ahem.

Leokjolen, som Blommen har på på billedet herover har en helt fantastisk pasform og er altså i skrivende stund på vej til vores postkasse til mig også. Det samme er denne lyserøde kimono, som vi vist er en hel del mommy-bloggere, der kommer til at bære på kroppen dette efterår.

Hvis du er fristet, så husk, at Milk giver 100 kr i rabat, hvis du signer op til deres nyhedsbrev, som du finder her (du tilmelder dig oppe i højre hjørne). Det betyder altså, at du fx kan få fingrene i leokjolen for 149 kr. Billegere gøres det vist ikke. Desuden kører Milk fra i dag og til og med onsdag 20 % rabat på disse to parka-coats, du se på nederste grafik.

Håber, I kunne bruge tippet. God aften til jer.  

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’, hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af et indlæg.

Indlægget indeholder affiliate-links.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment