Kender I det…

 At man helt fra morgenstunden konstant er to skridt bagud, uanset hvad man foretager sig?

At man starter morgenmåltidet med at vælte en hel kop varm kaffe ud over spisebordet, hvor barnets Prinsesse Sofia taske tilfældigvis ligger, og at man dermed vinder prisen som dagens dummeste mor?

At man prøver at jonglere to skiftevis utilfredse piger for at tilfredsstille deres komplet usimultane behov, før man skal ud af døren for at nå en legedate i den anden ende af byen kl. 10?

At man e.n.d.e.l.i.g. får bakset børn, madpakker, pusletasker, babylegetøj, spisesmæk and you name it sammen og kommer ud af døren for at opdage, at HELE ens taske med telefon, penge, nøgler, rejsekort og andre essentials ligger på den forkerte side af den smækkede og låste dør?

At man ringer cirka 21 gange til sin mand, fra den lokale kiosks stationære telefon, uden at få fat på ham?

At man tilfældigt møder en sød og hjælpsom mor, der har barn i samme børnehave som man selv og sms’er en desperat sms fra hendes telefon til sin mand om, at han skal komme hjem NU.

At man fra samme mors telefon ringer til en låsesmed, der fortæller, at han kan åbne ens dør for 1400 kr., men ikke uden ridser i døren på grund af vores topsikre låsesystem? Ikke en oplagt løsning, når man netop har solgt sin lejlighed.

At man vandrer rundt i formiddagskulden uden at vide hverken fra eller til i halvanden time(!) med én sovende baby og én meget utålmodig pige, der ellers klarede skærene virkelig godt (især efter kioskmanden forærede hende en rød bamseslikkepind)?

At man låner den lokale kioskmands iPhone for at logge ind på sin egen Facebook og skrive (på tyrkisk tastatur) til sin totalt intetanende veninde, der står med barn og 10 uger gammel baby og forventer at møde dig kl. 10?

At man efter at have fået fat i sin dejlige og meget travle mand, som asap kommer en til undsætning, kommer over en time for sent til legedate, som heldigvis forløb fuldstændig uden skandaler, men var rigtig hyggelig og dejlig?

Nå, kender I ikke lige det?

Sådan var min dag i dag. Sådan plejer mine dage ikke at se ud, men i dag havde jeg altså tabt til søvnunderskuddet (og flytterodet) i barselsspillet 🙂

#TGIF 

Føj gerne til listen, hvis du kan byde ind med personlig erfaring fra børnefamilieland.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Østfronten 26. september 2015 at 13:35

  … men vi hyggede os i mellemtiden og det var SÅ dejligt, at det lykkedes. Pigerne har altid sådan en fest.

  Reply
  • plummum 26. september 2015 at 20:54

   Jeg fik godt nok stres på, da jeg vandrede rundt der, og viste, at I ventede vores selskab. Pyh. Godt, at I hyggede i mellemtiden. Ja, det er simpelthen så skønt at se de piger sammen. M har sagt flere gange, at hun savner Bean OG dig 🙂 Hun var oprigtig talt mut på hjemturen – dels fordi hun slet ikke var mentalt klar til at afbryde lige der og dels fordi, hun ikke gav Bean et kram. Det talte hun meget om resten af dagen. Arhmen, de piger altså.

   Reply
   • Østfronten 28. september 2015 at 16:55

    Nåhr – men så kan de heldigvis kramme en anden god gang <3

    Reply

Leave a Comment