Plummums jul vol. 2: Et fad med natur

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag julede vi endnu engang. Hvis du vil se vores julerier vol. 1, så se med her. Eller i dag var det mest mig. I en flyttekasse i kælderen fandt jeg alt Blommens strandlegetøj, som jeg skyndte mig at tage med op i sandkassen. Heldigvis syntes størstebarnet også, at det var toppen at tilbringe en stund ude i det smukke solskinsvejr under lillesøsters lur. Og det gav mig lige en halv times nogenlunde frie hænder. Og sådan gik det til, at jeg lavede endnu en juledekoration – denne gang ude midt i haven.

Og det skulle vise sig at være en rigtig god ide. Det er meget inspirerende at stå midt imellem naturens egne materialer, når det netop er dem, der skal udgøre ens idé. Jeg medbragte et gammelt og meget retro Royal Copenhagen fad fra Kaspers bedstemor og gik så i gang med at plukke hist og her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bark med mos, æblegrene osv. Det hvide mos er købt i Netto, og den store kogle er en pinjekogle fra Spanien, som min svigerfar har fundet. Hyacinterne stod på mit havebord, og de måtte altså også med. Jeg blev så inspireret af denne deko i går, og kunne slet ikke slippe den i mine tanker. Min har dog et helt andet udtryk, men det var heller ikke meningen, at jeg ville copycatte:)

Men hermed billedspam af et fad med natur, som har fået lov at brænde for os i aften.Jeg håber, at I vil lade jer inspirere til selv at invitere naturen indenfor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu mangler jeg blot en adventsdekoration for at være helt klar til på søndag.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Anne 26. november 2015 at 21:17

  Så smukt Signe!! Elsker dekorationer med masser af naturmaterialer 🙂 Havde også hyacinter i sidste år. De er så smukke, men lidt svære at time med hvornår de blomstrer.

  Kh

  Reply
  • plummum 26. november 2015 at 21:27

   Tak, Anne <3 Ja, meget svære at time. Og jeg er i det hele taget bange for, at alle mine dekorationer pludselig er visne lang tid før juleaften 😀

   Reply
 • Farmor 27. november 2015 at 8:08

  Så smuk Signe. Mangler du kogler så har vi en del med hjem. Starter hjemturen i dag. Ses jo snart. Knus

  Reply

Leave a Comment