Lidt om den bedste julegave og julestress direkte fra forstæderne

 photo P1010795_zpsdwulqain.jpgHvis I vil vide lidt om, hvad der står på min top tre af juleønsker i år, eller hvilken julegave, der er den bedste, jeg nogensinde har givet, så kig lige med ovre hos Line, der har bloggen Vidunderlige Virvar. Her deler jeg lidt juletanker med hendes læsere, som I måske også ville finde interessante. Hvem ved? 

…Tak for de virkelig pæne ord, Line! 

Og apropos den der jul. Det kan godt være, at jeg i år er gået lidt amok hvad jule-diy’er angår, og at det hele emmer sådan lidt af overskudsmor. Tag ikke fejl. Her er ikke så meget overskud at finde p.t.

Julegaverne er fx ikke i hus endnu. Slet ikke. Og jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at det ikke stressede mig. Det gør det. Og tanken om, at jeg har mine to labre følgesvende med på slæb lige meget hvor vi bevæger os hen i et fuldkommen julekaotisk København, den hjælper ikke på mit stressniveau 😉 Tilmed skal jeg i år købe 13 gaver, og det er altså rekorden for mig. ALDRIG før har jeg skullet købe gaver til så mange. Jeg elsker at give gaver, men næste år vil jeg gerne være ude i bedre tid med netop det aspekt af julen.

Men men men jeg mangler faktisk ‘kun’ 5 gaver i skrivende stund. Til gengæld er det nogen af de lidt svære – deriblandt Kaspers. Og i år bliver der ikke lige råd til at lægge en uge i Hamborg under træet til ham.

Hvad giver man så manden, der har alt?

Kram til jer


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Melisa 21. december 2015 at 8:59

    Jeg har købt et billede igennem mapiful af London. Det er vores begges ynglingsby. Helst ville jeg have givet ham en tur dertil, men det er budgettet heller ikke til i år.. Dobbelt godt er at vi får noget på vores nymalede vægge som jeg er helt vild med 🙂

    Reply
  • Kathrine 21. december 2015 at 16:47

    Måske billetter til noget show eller en teaterforestilling eller lignende. Det får min kæreste og så får han et stort lærred med et billede ar vores piger.. ( af dem 😉 )

    Reply

Leave a Comment