Nye vinterstøvler for under 400 kr.

 photo P1011389_zps5cngb1aj.jpgSom mange af jer sikkert ved, er skoproducenten byKier på fode igen – ja, bogstavelig talt. Virksomheden må siges at have en lidt turbulent historik med flere skiftende ejere inden for en kort årerække.

For nogle måneder siden var byKier dog tilbage på markedet med Tina og hendes familie i spidsen for at forkæle vores børns fødder. Det synes jeg personligt er herligt. Jeg er stor fan af de gode priser og den gode kvalitet. 

Vi har testet et par lækre cognacfarvede vinterstøvler de sidste par måneder, som ikke har skuffet. Støvlen, som er 100 % vandtæt, har en fleksibel gummisål, blødt skind og inderfoer af uld, som gør dem ret perfekte til legeplads og institution.

Så hvad er det med byKier? 

Der er ikke så mange dikkedarer, heller ikke så meget kant designmæssigt, men byKier er gode, solide støvler til virkelig fornuftige priser, der igen ligger et rigtig godt hak under de dyreste på det danske marked. Synes ellers, at byKier en årgang var skruet lidt op på prisfronten.

Vores støvler her koster normalt 630 kr., men er lige nu sat helt ned til 377 kr. Så køb næste års vinterstøvler nu eller måske bare et ekstra par til dit barn. Find dem her.

Kender I byKier, og hvad synes I om deres sko?

God aften

Kh, Signe

Se også de mange andre vinterstøvler til lige omkring de 400 kr. lige her.

 photo P1011390_zpsgrxwgsyb.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment