Detaljer fra Blommehuset

INDEHOLDER REKLAME I FORM AF AFFILIATE-LINKS

Jeg glæder mig som en gal til at få lov at indrette vores stue. Men der går evigheder, før jeg får lov at lege i lige præcis det rum. Snart er vores førstesals tre værelser færdige, så skal vi lave nyt badeværelse deroppe, og SÅ begynder vi på stuen/køkkenet. Så I kan nok se, at det har lange udsigter. Lidt frustrerende til tider. Louise beskriver her ret godt, hvordan sådan en proces kan føles;)

Lidt får jeg dog lov at dimse, og her kan I se lidt decor fra stuens ene ende. Der hvor vores kæmpe teak-skænk står. Et vanvittigt kup af et loppefund, siger jeg jer. Skænken blev fragtet hele vejen fra Lolland og kostede en slik.

Lampen, end original Kaiser Idell i messing, fandt jeg til 2700 kr. på dba.dk. Det er min hidtil største lampekærlighed. Vasen er fra Louise Roe og en julegave fra mine forældre. Find den her. Plakaten med Københavnerkortet er fra Klam og kan købes her hos Just Spotted.

God aften til jer.

Signe

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Detaljer fra Blommehuset

    1. Kan jeg godt forstå, Signe 🙂 Men lidt køber du da i ny og næ 😀 Glæder mig til at se dig snart <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.