Detaljer fra Blommehuset

INDEHOLDER REKLAME I FORM AF AFFILIATE-LINKS

Jeg glæder mig som en gal til at få lov at indrette vores stue. Men der går evigheder, før jeg får lov at lege i lige præcis det rum. Snart er vores førstesals tre værelser færdige, så skal vi lave nyt badeværelse deroppe, og SÅ begynder vi på stuen/køkkenet. Så I kan nok se, at det har lange udsigter. Lidt frustrerende til tider. Louise beskriver her ret godt, hvordan sådan en proces kan føles;)

Lidt får jeg dog lov at dimse, og her kan I se lidt decor fra stuens ene ende. Der hvor vores kæmpe teak-skænk står. Et vanvittigt kup af et loppefund, siger jeg jer. Skænken blev fragtet hele vejen fra Lolland og kostede en slik.

Lampen, end original Kaiser Idell i messing, fandt jeg til 2700 kr. på dba.dk. Det er min hidtil største lampekærlighed. Vasen er fra Louise Roe og en julegave fra mine forældre. Find den her. Plakaten med Københavnerkortet er fra Klam og kan købes her hos Just Spotted.

God aften til jer.

Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 23. februar 2016 at 20:52

  Åh den lampe!! Den er jeg lidt misundelig på 😀 Hold op, hvor jeg glæder mig til at få et job om forhåbentlig et års tid, så jeg også kan begynde at købe fine ting 😉

  Reply
  • plummum 23. februar 2016 at 20:55

   Kan jeg godt forstå, Signe 🙂 Men lidt køber du da i ny og næ 😀 Glæder mig til at se dig snart <3

   Reply

Leave a Comment