Har du fuldkommen styr på alle dine faste udgifter?

 

REKLAME

El, vand, varme, ejendomsskat, grundskyld etc. etc. er blot få af de udgiftsposter, vi skal forholde os til som boligejere. Dertil kommer diverse tv-pakker, Internet, telefoner, A-kasse, forsikring, kontaktlinseabonnement o g  s å   v i d e r e… Og jeg må indrømme, at der endda er endnu flere poster at holde styr på, når man tilmed er i færd med at renovere en hel villa, hvor vi efterhånden har et hav af konti, der er knyttet til forskellige formål på renoveringsprojektet for at holde tingene adskilt.

Jeg har benyttet mig af Nets’ tjeneste Betalingsservice i mange år efterhånden. På den måde er jeg sikker på, at ingen regninger glipper, hvis de – helt oldnordisk – stadig kommer på et ark papir i min postkasse. Det er sket et par gange – også i nyere tid – at jeg simpelthen har glemt en regning (med irriterende rykkergebyr til følge), fordi de ikke automatisk bliver betalt over Betalingsservice, som jeg ikke tøver et sekund med at melde alt til.

Jeg blev derfor oprigtig glad, da jeg fik en mail om, at Nets netop har lanceret Betalingsservice som app, hvor man hurtigt kan få et overblik over regninger, faste udgifter og automatisk betale regninger (samt tilmelde Betalingsservice) m.m. Jeg har netop downloadet app’en, og den er meget basic og ligetil. Første gang du logger på skal du bruge dit NemID og tilføje et betalingskort, så du ikke skal bøvle med det ved hvert login. Jeg er fan af et godt overblik, og det giver app’en dig.

Se også videoen over indlægget. Der giver en hurtig og god introduktion til app’en.

Hvis du også vil have det forkromede overblik over alle dine faste udgifter og ventende betalinger, så download app’en i Google Play her eller i App Store her, hvor du altså samtidig kan tilmelde de ubetalte regninger til Betalingsservice.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.