De sejeste legeområder til haven

Vi fortsætter lidt i haven igen i dag. Fik du set mit indlæg med inspiration til gynger i går? Ellers kan du finde det her.

Vi vil gerne skabe en have, der er fed både for os og for pigerne. Jeg har kig på de ‘almindelige’ JungleGym-legestativer, men før vi smækker sådan et op, er jeg i færd med at overveje, om vi skal gå den mere naturlige DIY-vej. Igen. Det ER skisme fint med lækre, hjemmelavede løsninger, der er helt unikke. De er pænere end Silvans saml-selv løsninger, og du undgå at ende med en have, der ligner din nabos. Men nu må vi se, hvad vi ender op med. Jeg har heldigvis en mand, der er åndssvagt ferm til det der handy-fis. Men tiden er knap, så måske ender vi med at hoppe på saml-selv fra Silleren alligevel.

Jeg har pinned lidt. Og se lige herunder. Har fundet lidt forskelligt, som på en eller anden måde siger mig noget. Synes faktisk, at de fleste løsninger herunder er intet mindre end awesome!
Joni-Lay-Patio-Redux-Challenge-23-1Hvorfor ikke bygge det fineste legehus komplet med terrasse und alles, som børnene vil ELSKE. Ja, selv jeg får lyst til at lege med derinde. Læs mere her.         9047d6810cab575f635840150bc7a9bb

Eller det her. Også helt vildt gennemført med fint træ, plantekasser og stenindgang. Se mere her.

IMG_4819

Og når man nu er i gang med legehusene, så skal de selvfølgelig også dekoreres fint indeni. Jeg er vild med det her farverige køkken. Man kan jo altid smide sit gamle IKEA-legekøkken derud og male det i lækre farver. Læs mere her.

63bad7f3f0e6d74987a6e6343b0bb1bb

Den her tavle er jeg altså vild med, og den er ret nem og hurtig at lave. Vi har et gammelt plankeværk i havens ene side, og det ville være perfekt med en stor tavle der, som pigerne plus veninder kunne udfolde sig på. Se mere her.

e7ed3cf7462f73be55dae9c7720886ac

Disse gynger har jeg egentlig blot taget med fordi, jeg er lidt forelsket i de to træer, der er vokset op af gyngestativet. Det er en god måde at gøre det knap så pæne gyngestativ til en integreret og fin del af haven. Løsningen her er nærmest skulpturel. Kilde.

b536aca95adbec180ac3d97143ae3345

Og det samme her. Sødt og romantisk udtryk. Er dog sikker på, at de fine blomster hurtigt ville blive ødelagt 😉 Billede lånt herfra88df77969c14c12a4913b6f0de95d978

Vi har en del gamle træstubbe som jeg så sent som i dag ville have gravet op og kylet ud, men jeg kan ret godt lide, at man udnytter, det man nu engang har. Det her lille stole- og borde-sæt er da for cute. Og måske med en klat maling også, som børnene selv kunne være med til?!

b90f6f4088c1d47090a7efae517d2525

Og det samme her. Se lige hvor hurtigt man kan skabe et lille fint udendørsspil. Er tosset med det. Se mere her, hvor du også kan finde andre udendørsspil.
43311f00096770f8ef57c0cae67fed69

Et lille Mud Kitchen kunne også være en option. Se andre idéer til mud kitchens her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Pernille / Designomaten 20. marts 2016 at 18:57

  Er helt vild med legehusene. De er da simpelthen så fine med alle de små detaljer. Det må være et hvert barns (og mors) drøm til haven.
  Glæder mig til at se, hvad I ender op med.

  Reply
  • plummum 29. marts 2016 at 20:31

   Ja, ikke 🙂 Håber, så meget, at vi når noget på den front i år. Det skal vi simpelthen.

   Reply
 • Byg en sej legeplads i haven – plummum 31. maj 2016 at 14:12

  […] så de kan få glæde af det hele sommeren også. Jeg har allerede skrevet om det før – seje løsninger til udeleg og fine […]

  Reply

Leave a Comment