Tanker om årets sommerferie 

p
Annonce

Vi er i øjeblikket ved at beslutte sommerens ferie. Vi burde måske blive hjemme og arbejde på huset for at nå et godt ryk. Men ærligt, så er både Kasper, jeg og ikke mindst vores Blomme ved at have en kæmpe længsel for at komme væk. Væk fra pligter, væk fra irriterende to-do lister.Så burde er pakket væk i en boks og sat ind på en hylde bag en lukket skabslåge.

Vi trænger mere end nogensinde før til en time-out, hvor vi kan nyde det rolige (ha! Tro på rolig) familieliv, og hvor fokus kun er på hinanden og dagens udflugt(er) og måltider. Jeg SAVNER den slags! 

Vi har prøvet de fleste ferietyper som børnefamilier ad flere omgange: charter, storby, kør-selv, flyv-selv, hotel, at bo privat, sågar camping-ferie (sidstnævnte er ikke min favorit at all I tell you) osv. osv. Hvad skal vi denne gang? Storby er udelukket denne sommer. Vi skal heeeeelt ned i gear og ikke tonse rundt, som vi allerede gør i vores hverdag i Kbh.

Jeg skrev i sidste uge lidt om fordelene ved dansk ø-ferie, og jeg må indrømme at jeg drages af den Bornholmske idyl, du kan se i videoen herover, som nemt kan nås med Bornholmerfærgen fra Ystad til Rønne. Så måske Danmarksferie i år? Og hvis ikke i år, så måske næste. 

Jeg MÅ snart til Bornholm, som jeg af uvisse årsager aldrig har sat mine ben på. Stor fejl, siger alle. Jeg tænker også, at en forlænget weekend til øen ville være et absolut overkommeligt projekt. Så kan man måske det hele:) Både en lille ø-ferie plus et smut til Italien fx. Ja, tak!

Strand, pittoreske landsbyer, klipper, skov og generelt smuk natur for ikke at glemme god, autentisk mad er alt sammen at finde på Bornholm. Så skal vejret blot være med os. 

Hvor skal I på ferie i år? Fortæl og inspirer mig gerne i kommentarfeltet og se så lige den video, som er ret så hyggelig. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Farmor 2. april 2016 at 22:38

  To ting: I er velkommen til at låne vores hus på solskinds øen Mors. Men I er også velkommen på campingferie til Blanes ??

  Reply
  • plummum 5. april 2016 at 11:14

   Vi har besluttet os for ferie. Det må I lige høre mere om.

   Reply

Leave a Comment