Ufrivillig strikkepause og en perfekt vuggestue-dragt

Processed with VSCO with f2 presetJeg har haft strikkepause i små to måneder, og det huer mig ikke. Men sådan er det, når diverse arbejdsopgaver skal passes, lillesøster køres ind i vuggestue og villa renoveres. Men jeg har planer om snarest at optage strikkeriet igen. Jeg savner det og får det næsten helt skidt, når jeg tænker på, at jeg slet ikke har gang i pindende p.t. Jeg er stadig i gang med et ego-projekt, som jeg gerne vil færdiggøre, før jeg kaster mig over et nyt projekt til en af pigerne. Læs mere om det her. Og desuden har jeg planer om at medbringe garn og pinde på vores sommerferie, som så må afløse et par læsepause.

Men farmors pinde ligger ikke støvet og uberørte hen som mine. Heldigvis. Hun vil fortsat gerne have projekter til pigerne, og jeg kan som altid bare bestille fra min ønskeliste. Det er virkelig en kæmpe luksus, at vi får så meget lækker strik hjem hele tiden.

Senest har jeg bestilt et par dragter til lillesøster. Jeg er stadig størst fan af rompers til hende. Små børn med blemås og rompers er noget af det mest bedårende. Den ene af de to dragter er denne fine popcorn-dragt, som inspirerende Camilla har designet.

Mønsteret kan købes lige her, og jeg pønser lidt på, om farmor måske skulle have endnu en af dem på pindende senere på året 🙂 Dragten er genial til vuggestuen også og nem at have med at gøre for pædagogerne, fordi der er knapper forneden, så den ikke skal over hovedet i tide og utide.

Kan I lide den?
Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment