Nyt og pænt til væggene

ReklameP1013716Jeg har netop leget med lidt nye plakater i rammer til et par af rummene i vores hus. Det er fortsat kun soveværelse og Blommens værelse, der er helt færdigrenoveret, og derfor også her, jeg lægger mine indretningskræfter. Alle posters er fra Desenio.dk – en svensk virksomhed som for nyligt åbnede dansk webshop. Her kan det absolut betale sig at tage et kig, hvis du mangler plakater og fine rammer til små penge.

Du finder plakater inden for kategorier som fashion, køkkenmotiver, natur, botanik, børn og unge etc., og Desenio.dk har også mange fine rammer i både træ og alu – både helt billige, men også de lækre designrammer fra fx Moebe eller fede plakatophæng i eg.

Jeg har valgt et par søde motiver til Blommens værelse. Hun manglede noget over det tomme stykke væg over hendes tøjstativ, og det er der hermed rådet bod på. Find alle børneplakater herP1013748 Også lillesøster har fået en plakat. Et fint kort, der på barnlig vis illustrerer de enkelte kontinenters kendetegn. Hendes værelse er dog ikke klar til indflytning, så plakaten har fået plads hos storesøster for nu. P1013739

Vores soveværelse har fået to plakater, der begge skal symbolisere ro og enkelthed i bogstaveligste forstand – præcis hvad jeg har brug for at invitere ind i mit soveværelse, hvor jeg skal kunne slappe helt af før en god nats søvn. Find plakater med naturmotiver herP1013732 P1013730 Ja, jeg er og bliver en lille plantenørd, og jeg havde svært ved at stå for de mange botaniske plakater hos Desenio. Særligt illustrationerne, der stammer fra Nordens Flora af C A M Lindman (som jeg i øvrigt ønsker mig alle bind af), er jeg helt tosset med. Det minder mig om mine år i gymnasiet med biologi på højniveau. P1013709


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment