Oversize denim jacket til mama

Indeholder reklame i form af affiliate-links

img_5750I forgårs nåede jeg et hurtigt smut ind forbi Forum, hvor der de sidste par dage er blevet afholdt CIFF Kids i forbindelse med modeugen. Jeg skulle blandt andet forbi MarMar til en præsentation af næste års forår- og sommerkollektion. Og den er bestemt ikke skidt, kan jeg fortælle. Mange items med glimmer og lyse farver præcis som vi elsker her hjemme.

Jeg var trukket i en råhvid blondekjole og for at fjerne ‘ung konfirmand'(!)-looket smed jeg min nye oversize denimjakke over. Den er tilpas rå til at give det girly og feminine look lidt kant. Jeg har altid haft det lidt ambivalent med de klassiske denimjakker, men denne boyfriend/oversize version er jeg blevet helt vild med. Så vild, at jeg også vil have den i sort hurtigst muligt. Jakken er en fin kontrast til min ellers ikke så rå stil.

Den kan findes her til under 400 inkl. fragt. Virkelig lækker pris.

img_5747

En trængte til en stor hundekrammer efter første dag alene hjemme i hele tre timer. image-21

Sættet jeg holder i hænderne her er fra MarMars ss17-kollektion og et sæt som Signe faldt pladask for til hendes fine Vega. Og billedet er i øvrigt udlånt af Signe.

e7b3a910-6e33-4a30-aec5-dbe7bc3212bc

Find denim-jakken i blå her og sort her.

Dagen i dag stod også på modeuge og arbejde med hende den skønne fra Bryggen. Mere om den sag en anden dag.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

4 thoughts on “Oversize denim jacket til mama

  1. […] Onsdag: Jeg tager hul på modeugen med en tur forbi Ciff-messen i Forum. Jeg mødes med Signe-pigen om morgenen efter aflevering af børn og sammen finder vi straks presse-loungen, før blogevent hos MarMar, hvor flere medbloggere støder til os til en hurtig second breakfast. Jeg når et par timer på messen, før jeg vender snuden hjem på min cykel for at lufte Elton og hente pigerne igen. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.