Hej fra Grækenland og lidt om en snyde-teint

Reklame: Jeg bruger affiliatelinks i indlægget.
P1013757Jeg har det altså med at skrive indlæg på bloggen, gemme dem i en kladdefunktion i min backend og simpelthen glemme at poste dem. Virkelig dumt. Jeg har netop fundet indlægget her i mine kladder, og det er absolut stadig aktuelt, så hermed et indlæg direkte fra Kreta om solkysset snydehud 🙂 

Et lille hurtigt hej fra mig og et tip til hvordan du får hud med lidt ekstra glød og blødhed, som nogen af os godt kan trænge til.

Nu er jeg, som en trofast læser vil vide, ikke til lys danskerhud, der er tæsket brun ved hjælp af for meget solbadning. Men lidt lækker dybde og glød på den lyse hud er kun pænt, så det snyder jeg mig simpelthen til. Eller jeg hjælper i hvert fald lidt på vej, så de blåhvide ben er knap så blå. 

Lidt bronzepudder på kindbenene og en fin tørolie med perlemorspudder til både krop og hår – som udelukkende kan anes i solens stråler er mine to små venner hernede, hvor jeg flasher en del mere hud end hjemme i DK. Bronzepudder bruger jeg i øvrigt på daglig basis også der hjemme. Men olien er ny for mig, og den er blevet lidt af en yndling i min beholdning af skønhedsprodukter. Olien fedter ikke det mindste, og så dufter den vidunderlig eksotisk og blødgør straks huden ved påføring. Kender I den? (edit: jeg har også brugt olien en del i DK efter ferien, når benene skal vises frem. Den er super let og lækker og minder mig nu om vores ferie på Kreta).

Gennem dette link finder I både tørolie, bronzepudder, en lækker aftersun og en shampoo, der alt sammen matcher hinanden til kun 179 kr., som er under halv pris af, hvad produkterne normalt koster. Tjek sættet ud. Tilbuddet gælder kun til den 31. august.

P1013759 photo P1014036_zpse1j0r74a.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment