Klar til dagen med rosa frynsesko

Indeholder reklame i form af affiliate photo P1014250_zpsanlkfag0.jpgI var en del, der spurgte til mine sko, da jeg smed billedet under teksten på min Instagram Stories i morges, så mon ikke I kunne bruge lidt info om dem her også. De er nemlig billige, gjort i ruskind og et fint, funky islæt til et ellers mørkt outfit. 

Jeg købte dem for et par måneder siden, efter at have set dem hos Cana. Skoene ramte min postkasse kort efter, men siden har de stået i skoskabet og samlet støv. Lige indtil i morges, hvor de kom på fusserne og faktisk gjorde en hel del godt for mit humør.

Skoene kan findes lige her til – hold nu fast – 165 kr. De er på udsalg, og man skal nok være hurtig for at gafle sig et par.

Tip hermed videregivet. God dag fra mig.

img_5969 photo P1014253_zps6q1odwze.jpg photo P1014251_zpsnbibnmdm.jpg

Og et lille fraklip 🙂 photo P1014248_zpswyfimy66.jpg

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

3 thoughts on “Klar til dagen med rosa frynsesko

  1. […] Jeg håber, jeg når at opdatere bloggen med hele sættet i morgen. Indtil da kan I få et lille kig på gummirøjserne, der er rosa og simpelthen noget af det fineste – og tilmed er meget behagelige at have på. Jeg er vitterligt tosset med dem og har flere gange gået rundt i støvlerne, når regnen er udeblevet også. Jeg har åbenbart en ting for rosa sko i øjeblikket, som I måske så her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.