Glimt fra en torsdag: Finsk lækkerhed og et instagramværdigt spisested

Processed with VSCO with f2 presetI går var jeg ude af huset hele dagen indtil afhentning af begge piger. Jeg startede dagen med at hente min veninde og gamle kollega i hendes lejlighed. Vi skulle indtage morgenmaden på Møller, Kaffe og Køkken. Et absolut anbefalelsesværdigt sted – især hvis man er en gal instagrammer som mig. Maden er delikat og lækker og mægtig mægtig pæn! Processed with VSCO with f2 presetEfter en gedigen morgenmad stod den på arbejde og kaffe. Pæne kaffer, ikke?
Processed with VSCO with f2 presetPå vejen hjem nåede jeg i al hast forbi et lille, men meget fint finsk popup-showroom for at få en præsentation af en lang række lækre, organiske og bæredygtige brands fra Finland. Der var SÅ fint i den showroom-indrettede lejlighed, og jeg kan love jer for, at Finland er værd at holde øje med. Både når det gælder beauty-produkter og helse-food. De fleste af produkterne brugte udelukkende ingredienser fra Finland, og så var de tilmed smukke… produkter, man hellere end gerne vil have stående fremme på en hylde og ikke behøver gemme væk i skabet.

Jeg glæder mig til at prøve teen herover fra Nord-T. Processed with VSCO with f2 presetKamera-remmene her er noget så fine. Begge mine kameraer ville få en stor upgrade med sådan en fætter i. De er fra Field Day, som du kan tjekke ud lige her.

Processed with VSCO with f2 presetMineral makeup’en herover er fra brandet Flow Cosmetics, og de står desuden også for organisk hudpleje: salt scrubs, ansigtsmasker, sæber osv. Processed with VSCO with f2 presetOg her kan I ane min storfavorit so far. Nemlig produkterne fra Supermood. Jeg har afprøvet et par af produkterne ganske få gange nu, men er allerede fan. De er lækre og lette på huden og virker tilsyneladende aktive fra første påsmøring. Mere om det en anden dag. Indtil da kan du se produkterne herProcessed with VSCO with f2 presetFin, lille opstilling fra Lumi, som foruden duftlys og deslige også laver tasker i alskens farver. Processed with VSCO with f2 presetOg hjemme igen. Jeg ville ikke have noget imod, hvis septembervarmen blev ved lidt endnu. Mine solsikker er vilde med varmen også. Her i Willmann-vasen, som du kan finde her (reklame-link).

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Glimt fra en torsdag: Finsk lækkerhed og et instagramværdigt spisested

  1. Thank you Signe for trying our tea! We wish you superb fall! <3
    Happy tea factory greetings, tea girls from NORD-T, Nina & Mirka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.