Lyserøde efterårsfødder

 photo 2.2-7_zpsehfehc3r.jpegÅh, jeg er totalt klar på endnu en getaway med familien, når jeg ser på øverste billede, der blev taget på vores tur til Fårup tidligere på året. Vi har ganske vist lige været et smut forbi Sydhavsøerne, men der var Kasper jo ikke med, så jeg pønser på en snarlig familieweekend til et vilkårligt sted i det danske efterårsland. 

For efterårsvejret er så småt ved at vise sig, og vi har derfor også fundet lidt varmere fodtøj frem igen. Det blev et glædeligt gensyn med de lyserøde Cajs-støvler fra Bundgaard, som Blommen har haft siden foråret, men heldigvis stadig passer. Cajs er en af vores favoritmodeller, og det er anden gang, vi har dem til ældsten. De er bløde, gode at lege i og nemme at tage af og på. Støvlerne dur både til bare ben som på øverste billeder og med strømpebukser til de koldere dage.

Se hele udvalget af Cajs her.

Jeg havde egentlig aftalt med mig selv, at vi skulle holde en lille pause med leopardmønster, men jeg kunne godt overveje det her par til når vores mindste bisse sniger sig op i en str. 23. Skal, skal ikke?bg303011_02_912

Processed with VSCO with f2 preset photo 2.2-8_zpsm2aia9id.jpeg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment