En nøgle til hudens ungdom

ANNONCE

 

Kender I Moringa? En plante, der er hyldet for en lang række sundhedsmæssige fordele, og som p.t. er meget omtalt i helseverdenen og ofte kommer i spiselig pulverform eller er at finde i naturlægemidler. Planten er bl.a. fuld af gode antioxidanter og bioaktive plantestoffer.
Med opdagelsen af og udviklingen af et meget virkningsfuldt ekstrakt baseret på Moringa har Estée Lauder fundet en nøgle til hudens eget anti-aging-forsvarssystem, som de har inkluderet i Estée Lauders populære Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme, som derfor opgraderes til Revitalizing Supreme Plus, Global Anti-Aging Cell Power, samtidig med at en helt ny Global Anti-Aging Wake Up Balm lanceres.

Igennem flere år har Estée Lauders forskerteam studeret hudens naturlige protein Nrf2 og dets betydning for ældningsprocessen i huden – et protein, der styrker hudens forsvarsmekanismer overfor alderstegn. Med opdagelsen af Moringa-ekstraktet er det nu, ifølge Estée Lauder, muligt at aktivere hudens eget Nrf2, og dermed opnå multi-anti-aging fordele i huden.
Huden opnår alle de anti-aging fordele, som kendes fra den oprindelige Revitalizing Supreme, forstærket yderligere gennem Moringa ekstraktets aktivering af hudens Nrf2. Huden fugtes, forsvarsbarrieren forstærkes, irritationer beroliges og huden bliver fastere og glattere.
Jeg har ikke selv prøvet produkterne, men det kunne min morhud nyde rigtig godt af? Hvad med din?


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment