Prinsesse for en dag

 photo 6 1_zps9tvjkvrs.jpg
For et par weekender siden tog Blomme-pigen og jeg til Hotel Phoenix i indre by for at deltage i Playmobils prinsessedag. Jeg havde en spændt pige med på vejen derind i bus og metro, men en ekstatisk hoppende og glædesfyldt pige med på vejen hjem. Den dag var ganske vist helt magisk i hendes univers, og det forstår jeg så udmærket.  photo 2 8_zpsjen3r8hq.jpg

Lokalet i sig selv var en prinsesse værdigt med store tunge lysestager, guldindbefattede spejle og lofter med finurlig stuk. Og dertil kom de lilla og lyserøde cupcakes, alt prinsesselegetøjet fra Playmobil til fri afbenyttelse, pyntesager og jeg skal give jer…

Ældsten legede igennem med Playmobils nye prinsesseslot, som du kan se og købe lige her, og havde nærmest ikke tid til alt det andet, der var planlagt fra Playmobils side. Hun faldt pladask for det kæmpe slot med så mange små og fine detaljer, at jeg blev helt forpustet over at tænke på de folk, der nogle dage forinden havde samlet alle sagerne, før de ellevilde piger fik adgang til alt legetøjet. photo 4 2_zps7nvj8l0u.jpg

Jeg var endnu engang kommet af sted med et kamera uden kort i, så mobilen måtte i brug for at forevige lidt af magien. Men faktisk var vi så vanvittigt heldige at vinde et af de store slotte et par dage efter den fine prinsesse-event i en fotokonkurrence, så I skal nok få detaljebilleder i en bedre kvalitet snarest. Slottet er p.t. ved at blive samlet i kælderen, hvor Kasper napper en halv time på det hver aften, og jeg vil faktisk vove at påstå, at slottet må være den perfekte julegave til en lille pige eller dreng. Slottet fås også i en mindre og billigere udgave og kommer med et hav af tilbehør. Se det hele lige her. 

Processed with VSCO with f2 preset photo 8_zpsx9vgynfw.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment