Tag med på eventyr fuld af fart

ANNONCE

For et par uger siden tog vi alle fire et smut ind til Disney-butikken på Strøget for at være blandt de første til at smugkigge på Mickey og Racerholdet – en ny tegnefilmserie, der har premiere den 19. april kl. 17 på Disney Junior.

Og selvom jeg slet ikke er stor fan af at skulle møde op et givent sted tidligt på en søndag, så var det en virkelig hyggelig start på dagen i den magiske Disney Store. Især vores Blomme på knap fem år var underholdt af serien fra start til slut, der indeholder alle de gode gamle venner fra Disney, som vi så ræse om kap i et hæsblæsende tempo.

Få selv en forsmag på filmen i klippet herover. Eller læs mere om Mickey og Racerholdet her.

Vi gik fra den lille forpremiere med to glade børn med hver deres kæmpe Mickey-ballon.  photo P1010465-2_zpsnny7s2de.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment