Udelængslen vil ingen ende tage; miniguide til fede lejligheder

Sponsoreret98582f96-8e1a-4eec-b14f-d65db8c5ef59-1-10Jeg vil v æ k, og det er Kasper og jeg også helt enige om, at vi skal snarest muligt. Jeg har skrevet om det nogle gange det sidste stykke tid. Den rejsefeber, der raser inden i mig. Jeg elsker at rejse – lange ture, korte ture og alt derimellem, og jeg elsker at plugge direkte ind i fremmede kulturer blandt lokalbefolkningen med alt, hvad det indebærer. Derfor lejer vi ofte lejligheder og feriehuse gennem private for at undgå turisthelvedet. Når man bor privat oplever man land, by og kultur på en helt anden måde, end når man tjekker ind på et luksushotel et vilkårligt sted (som selvfølgelig heller ikke er at kimse ad i ny og næ).

Der er efterhånden mange virksomheder, hvorigennem man kan leje privat, og HomeAway.dk er en af dem. Ved at leje gennem HomeAway er man sikret på en lang række punkter, så man fx ikke pludselig står midt i Paris og skal bo i et faldefærdigt træskur, når man troede, man havde lejet en lækker penthouse. Fordelen ved at leje privat er også, at man kan finde de lidt mere skæve steder, der ikke  ligner et kedeligt, hvidt hotel. Og som familie kan man jo gå direkte efter lejligheder eller feriehuse, der normalt har børn boende, så der er lidt til de små under hele opholdet fx legetøj eller et helt børneværelse. Vi har dog ofte bare lejet lejlighed uden tanke på det, men en enkelt gang i Italien var der faktisk et helt børneværelse til Blommen, og det nød vi alle godt af. 

Jeg har fundet fem forskellige lejligheder i henholdsvis Paris, Barcelona, New York, Firenze og Marrakech, som jeg ikke vil tøve et sekund med at smutte af sted til, hvis nogle ringede og tilbød mig en smuttur lige nu.

Jeg SAVNER Paris, som efter min mening er en af de allerfedeste byer i verden. Paris er dog kold med kold på i vinterperioden, men jeg ville gerne pakke familien sammen og drage af sted til denne fede lejlighed i Paris i hjertet af Saint Germain. Den har den fineste lille baggård og lækre store vinduer, der giver fantastisk lys i lejligheden. 1ae74762-17d0-4cea-b084-f8fb2ae0b8b4-1-10 bf4bcebd-4856-482b-82fc-066e9761eacb-1-10Skal det være lidt varmere, så ville jeg slet ikke have noget mod at gense smukke smukke Firenze og have lidt mere tid end sidst, vi var der med en gravid og kvalmeramt mig. Jeg er faldet over den her lejlighed – mest på grund af den lækre udsigt fra altanen. Tjek lige de bygninger. Det emmer af Italien – et af de lande, jeg elsker mest og som Kasper og jeg har besøgt sammen flere gange både før og efter børn. Jeg er kæmpe fan af det italienske køkken, som får min mund til at løbe i vand bare ved tanken. Lejligheden i Firenze kan du finde her.

97fa9be6-d0b5-456c-bb85-239fd1a6b941-1-10Og nu til en by, som jeg stadig har på min must visit very soon-liste. Marrakech. Det er muligvis det sted, jeg allerhelst vil rejse hen lige nu. Farverne, duftene, varmen og virvaret af spændnede kultur og mennesker vil gøre mig godt lige nu. Jeg vil gerne bo i denne Riad. Ret delikat, ikke sandt?634d7ecf-79c8-47a2-b8d4-c4f7fac7c51c-1-10 98582f96-8e1a-4eec-b14f-d65db8c5ef59-1-10

Og nå ja, så stordrømmer vi lige lidt ikke. Jeg ville SINDSSYGT gerne et smut til New York før jul for at juleshoppe og bare toure rundt og suge til mig af byens urbane vibes. Jeg har fundet den her lejlighed i Tribeca til en ret svimlende sum, og det er så her drømmeriet kommer ind. Vi kan ikke lige smide omkring 7000 kr. per nat for en lejlighed, men hold fast det gad jeg godt – at bo lige dér i fem dages tid. Homeaway.dk har også mange andre lejligheder i NY til en noget mere venlig pris, men jeg gad godt det her, ok! 🙂

f29a0fde-7120-40ce-a9e2-864d93a042c1-1-10 24954c5b-ccd8-49f9-b702-9bce3bda2afb-1-10

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden, at jeg sidst har været i Barcelona. Jeg elsker byen for mange ting, men jeg er især glad for, at den giver mulighed for at kombinere badeferie med byferie. Og så er det let at have børn med til Barcelona også. Der er rig mulighed for pauser i solenes stråler, for en is eller en juice fra et lokalt marked eller for længere ture lidt væk fra byen også. Denne lejlighed i Barcelona med udsigt fra tagterrassen over La Sagrada Familia ville være et helt ok bud til vores næste feriebolig.

0dbbc953-4008-443c-a410-baea112fbcb1-1-10 39640cbe-5208-4e24-b86c-fd186c3f6d74-1-10Håber, I kunne finde inspiration til næste rejsedestination. Hvordan foretrækker I selv at rejse med børn?


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment