Vind et par COOL gummistøvler eller køb med rabat

Processed with VSCO with f2 preset

untitled-2Når man bor i et land som Danmark med sådan ca 170 regnvejrsdage årligt, kan det sagtens betale sig at købe noget regngear, der er lækkert og cool og matcher ens øvrige stil. Jeg har generelt en ting for lækre gummistøvler og regnfrakker. Og det er så tit, at mine regnvejrssager kommer i brug, så jeg kan sagtens legalisere at købe lidt ekstra på den front. 

Jeg er vild med mine London Black fra Nibu Boots, som ikke blot er fine og ekslusive at se på. De er også behagelige på fødderne og meget lette. De er så fine, at jeg sagtens kan have dem på på kontoret en dag uden at skifte fra gummistøvler til andet fodtøj, synes jeg selv. Og selvfølgelig er de også perfekte til en tur på legepladsen eller en gåtur med Elton. Er det lidt koldt i vejret, skal de blot have en lille uldsok i.

Synes du også, de er fine? Hvis ja, så smut endelig ind på min Instagram-konto, hvor jeg lige nu kører en konkurrence på et par valgfri gummistøvler fra Nibu Boots. Eller må du bare sikre dig et par til under juletræet med det samme, så smut ind på deres webshop og køb et par med 25 % rabat med koden JUL25.

God mandag aften <3
nibu2-london-black-side-862x1291


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Katja Nielsen 22. november 2016 at 9:15

    De er super fede ?? Jeg er helt klart med i kampen. Jeg har tvillingedrenge på 6 år og to Cavallier King Charles Spaniels, som også skal luftes …. Så er det jo cool, at man kan være smart og praktisk på samme tid med de skønne støvler. God dag ..
    Kh Katja

    Reply

Leave a Comment