Få et kvalificeret bud på din boligs værdi hurtigt og nemt

 photo hus_zpsnbsckonv.jpg

ANNONCE – Dette indlæg er lavet i samarbejde med og betalt af Nybolig 

Vi har netop fået et estimat på vores hus’ værdi. Det var nemt og lige til, og krævede hverken besøg af mægler eller vanvidsoprydning. Gennem Nyboligs app BoligVærdi oploadede jeg en række billeder, jeg allerede havde liggende på mobilen, og inden for 24 timer modtog jeg et kvalificeret bud på husets værdi fra en lokal Nybolig-mægler. Der er altså ikke tale om en computerberegning baseret på gammel statisk eller lignende. Nej, en rigtig, lokal mægler kommer med et kvalificeret bud. Meget nemt og meget interessant.img_9022

At skulle sælge sin bolig hvad enten vi taler lille lejlighed, stort hus eller alt derimellem kan være en temmelig uoverskuelig proces. Det er ikke mere end et godt år siden, at vi rykkede teltpælende op i vores ejerlejlighed, og jeg husker tydeligt alle de følelser, som hele processen førte med sig. Blot det at komme i gang med ‘projekt salg af lejlighed’, var næsten ikke til at overskue – og vi skulle jo helst tale med mere end én mægler for at finde den bedste repræsentant for vores hjem. Dér stod vi med lille spædbarn, tumling og rodet barselshjem… Men godt skubbet på vej af vores gamle naboer, der netop havde fået vurderet deres lejligheds værdi, kom vi endelig i gang, fik cleanet lejligheden, ryddet grundigt op osv. så den blev klar til mægler-kig og dennes vurdering.c1a05705-e493-411f-ae09-41bba4cea3ad-2

Jeg ville oprigtig talt have ønsket, at jeg også kendte til Nyboligs app dengang. Først og fremmest orkede vi slet ikke at gå i gang med processen, fordi vi ikke anede, at vores lejlighed var steget så meget i værdi på fire år, som den var. Det fandt vi ud af efter første mæglerbesøg, og havde vi bare haft en nogenlunde indikation af lejlighedens værdi til at starte med, havde vi fået blod på (sælger)tanden langt tidligere.

Og hvad så med vores gamle 30-villa nu? Vi var rigtig spændte på at se estimatet – især fordi vi lige nu er i gang med den helt store renovering, som vi naturligvis havde sørget for at skrive til den lokale mægler, der skulle komme med sit bud. Og trods byggerod og manglende badeværelse på overetagen, er huset steget ret markant i værdi – de reelle tal holder vi lige for os selv. Men det var opløftende at få en positiv tilkendegivelse af, at vores knofedt også højner husets værdi. Den rigtige salgsvurdering får man naturligvis først ved et face to face-møde med mægleren, der også skal rundt og vurdere boligen i egen person.

Men med BoligVærdi-appen kan man få et hurtigt bud på, om man overhovedet skal rykke på sine salgstanker.

Er du selv interesseret i at få et estimat på din egen bolig, så download appen her, upload et par billeder og vent i maks 24 timer.
 photo P1014820_zpsrprixm0f.jpg
 photo P1014811_zpskpab2fos.jpg

2d129611-6737-446f-851f-52541cb65d63-2


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment