Det perfekte sommergarn

 photo P1015007_zpsje3ddwgx.jpguntitled-2Lige inden skiferien modtog jeg en pakke med det lækreste garn både hvad farver og kvalitet angår. Jeg er blevet en kæmpe garnfreak, og en pakke fyldt med alskens lækkert garn er måske det bedste, der overhovedet kan lande i min fysiske mailboks. Tæt på i hvert fald. 

Garnet her er alt sammen fra Garnpusher.dk i kvaliteterne Coast og Biella Trio. Begge garntyper fungerer perfekt som sommergarn, fordi de både består af lammeuld og bomuld. Jeg lod alle eksisterende projekter vente i strikkekurven og kastede mig med det samme over projekt forår-/sommernederdel i den blommefarvede Biella Trio (som naturligvis hedder Plum!). Den lange tur i bil hjem fra skiferie i går på 11 timer lod mig næsten blive helt færdig. Yay. Det er på det nærmeste en sand gave at få så meget strikketid i streg foræret. Det sker ellers aldrig i en travl småbørnsfamilie. Se begyndelse af nederdelen her. En Avaline Skirt, som jeg teststrikker for denne California-based lady. Jeg viser færdige resultat på blog og IG en af dagene – mangler lige den helt rette elastik til livet, kan jeg se.

Men bottom line. Leder du efter det perfekte garn her til sommeren, så slå lige et smut forbi Garnpusher.dk og lad dig friste af de sindssygt smukke farver, som både Biella Trio og Coast fås i. Jeg er ikke selv god til at strikke efterår- og vintertøj hele sommeren. Næh, jeg vil helst strikke noget, der kan bruges her og nu, og jeg drømmer allerede om flere projekter i det fine sommergarn.

 photo P1014998_zpsu4cexh2c.jpg photo P1014994_zps634kxhkj.jpg photo P1014989_zpsghesxkkg.jpg photo P1015015_zpsiejafzqz.jpg photo P1014987-2_zpsdycijyga.jpg photo P1015013_zpscujhahoj.jpg photo P1015011_zpsk7j6lphl.jpg photo P1014996_zps4rcurmfg.jpg

Jeg har desværre smidt min farmors gamle pindemåler væk, men se lige denne i kirsebærtræ. Den er oprigtig talt smuk 🙂 photo P1015002_zpso4ymsgza.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment