Yellow Crush

Processed with VSCO with f2 preset
Jeg ved ikke, om det er den forestående påske, der gør, at jeg p.t. er svært begejstret for gul. Og om jeg mest af alt ligner en lille påskekylling her, vil jeg lade være op til jer at bedømme 😉

Men kjolen er ny. Hurra for udsalg i Cos, som jeg lige nåede et smut forbi efter et møde på Fiolstræde i går. Det er blevet forår – sådan for alvor. Vi har søde faster på besøg. Elton har været i bad og lugter ikke længere af tis (han tisser på sine forpoter konstant!). Vi skal i bio på søndag og måske bygge rutsjebane i haven i morgen. Yay!

Jeg er vild med det weekendskoncept trods en standhaftig forkølelse og hundelort under min sko.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.