Fra gallapremiere til byggeplads

Oversize denim-jakke: Asos / Gummistøvler: Nibu (pr-gave fra sidste år) / Flæsekjole: Stylenanda (på udsalg nu)

 photo P1010275_zpsqvvl2xvr.jpguntitled-2… Det var netop vores søndag i en nøddeskal.

Søndag morgen stod vi op ved hjælp af vækkeur. Gab, siger jeg bare. Jeg er ikke stor fan af brug af vækkeur sådan helt generelt (den alarmtone giver mig simpelthen forhøjet cortisol-niveau), og så en søndag… Vi skulle til gallapremiere på Dyrene i Hakkebakkeskoven alle fire. Og trods det tidlige tidspunkt, så var det en virkelig hyggelig måde at starte dagen på. Egentlig er det næsten lige meget, hvad vi laver sammen. Bare vi er sammen. Lyder det sukkersødt? Ja, sikkert – men det er præcis sådan, jeg har det, og den følelse er kun forstærket midt i al husbyggeriet, hvor vi for alvor mærker, at vi vitterligt kun har ganske få familietimer sammen. 

Vi tog direkte fra indre by til tømrerhandel for at købe de sidste remedier til rutsjebanetårnet, som vi byggede videre på resten af dagen på vores byggeplads af en have. Vi er ikke færdige, men dog så langt, at der faktisk er en brugbar rustebaneplatform lige nu.

Flere weekender i vores retning, tak!

Og så en ikke så seriøs billedserie af den (over)trætte mor foran den spæde ramme til rutsebanetårnet.  photo P1010274_zpszeqdytqi.jpg photo P1010254_zpsnpr8sbda.jpg photo P1010260_zpsukomsjso.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment