Smukke sorte svaner

 photo P1010477-2_zpstcj9aiyg.jpguntitled-2Forleden fik pigerne en påskegave fra Knast by Krutter, som altid laver de lækreste kollektioner med sjove og skæve detaljer. Gaven lå i postkassen som en skøn overraskelse med søde personlige gækkebreve. Det var et hit. Ikke mindst de matchende kjoler, der straks blev taget i brug af både 2- og 5-årig. 

Knast gør det super godt, og jeg har lyst til at købe et hav af lækkerier fra nuværende kollektion til begge piger. Og faktisk også til mig selv. Knast har nemlig også et par lækre sager til voksne, som jeg sagtens kunne gå sommeren i møde med. Fx denne lette maxi-kjole med gule læber 🙂

Svanekjolerne kan findes her, hvis du selv er blevet lidt fristet til at købe kjoler med fine sorte svaner.

 photo P1010479-2_zpsqg7ifsrr.jpg photo P1010478-2_zpsndcnxmmp.jpg

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.