5 år, du!

 photo P1010489_zps2vocmij5.jpg

Ok, venner det var vist ikke kun de to gange skoldkopper på under en måned, der var skyld i manglende blogging fra min side. Der sker en masse ting ude på den anden side af skærmen i øjeblikket, og det giver mig ikke den ro, der skal til, for at sidde med bloggen i de sene aftentimer, som jo altså er dét tidspunkt af døgnet, hvor jeg kan få tid til den slags. Bloggen er og bliver en hobby, hvor jeg kan skrue op og ned for den energi, jeg lægger i kanalen. Og når jeg endelig har et par frie hænder og et nogenlunde klart hoved, så vinder de der strikkepinde ofte over alt andet. Og nu hopper vi lige ned fra metaplanet igen. At blogge om at blogge. Det bliver lidt navlepillende, ikke?

I skal I stedet have et par glimt fra den anden dag, hvor jeg simpelthen kunne fejre femårs jubilæum som mor. Bum. Det er kæmpestort, og som enhver anden mor er jeg ved at revne af stolthed og taknemmelighed over mit store, kloge, smukke og omsorgsfulde barn. Dagen foregik på fødselarens præmisser og indeholdt mor-datter-dag med morgen-cafebesøg, hjemmelavet sushi, indkøb i torvehallerne af sushi-ingredienser og blomster. That’s my girl.  photo P1010495_zps5f83r5os.jpg photo P1010498_zpsh7zhujre.jpg

…Og skoldkopperne udsatte fejringen i børnehaven, men da den endelig kom, gav vi den gas med overload af pølsehorn og delfinfrugtfad. Det var så simpelt og nemt at lave, men børnene elskede det. Jeg har én gang for meget bagt de fineste sukkerfrie muffins med sej farvet topping, som langt de fleste af ungerne absolut ikke brød sig om 😉  photo P1010541_zpspmkh6iwt.jpg photo P1010546_zps486wy4g0.jpg

Kram til jer <3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment