POPCORN galore

 

Processed with VSCO with f2 presetHej med jer! Følger du med på min Instagram-kanal (@plummum)? Hvis ja, så har du med al sandsynlighed set, at jeg har spammet en del med min lyserøde popcornbluse. Jeg har teststrikket den for Camilla, der vitterligt sprøjter den ene lækre opskrift ud efter den anden.

Jeg er blevet en del af hendes hold af faste teststrikkere, som alle strikker Camillas opskrifter på livet løs for at give konstruktiv feedback, finde eventuelle fejl, tjekke pasform etc. Faktisk en kæmpe ære at være med på det hold. Og så er det ikke mindst mega hyggeligt at have adgang til noget, der ligner 24/7-online-strikkesparring med andre, der nørder den disciplin ligeså meget som jeg selv. Er vild med det. Og det højner samtidig mit strikkeniveau. 

Men. Hvad jeg ville sige i dag. Den lækre popcornbluseopskrift er netop udgivet i disse minutter. Køb den her og strik løs. Den tog mig godt tre uger at strikke med ret sparsom strikketid, og jeg har haft blusen på tre dage i træk nu, hvorefter jeg tvang mig selv til en popcornpause:)

Jeg har i øvrigt strikket opskriften op i en god uld/bomuldsblanding (Sandnes Duo), så den nemt kan bruges hele sommeren også.

God aften, S

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.