Midtvejsstatus på badeværelset. Når man næsten kaster op.

P1010750Det er lidt tid siden, jeg har givet en status på det der byggeprojekt, som fylder alt i vores liv p.t. Og ved I hvad? Der er en ganske god grund til det, tror jeg. Huset og alt, der hører til af vanvidsbyggeprojekter står mig langt ud af halsen disse måneder. Jeg er nærved klar til at sælge og rykke tilbage til spritny lejlighed igen. Jeg kaster næsten op ved tanken om mere byggeprojekt med familie i undtagelsestilstand som følge. Så. Når jeg endelig har sat mig foran tasterne (som jeg så næsten ikke har praktiseret i lang tid), så har jeg ikke haft det store behov for husskriverier, som jeg ellers har været allermest glad for at grifle om de sidste par år.

Men nu er der imidlertid sket det, at vores berømte badeværelse er ved at nå til vejs ende, og jeg har fået en smule mental ro. Og hold nu helt op, det bliver lækkert. Badeværelset. Med undtagelse af en blå væg, hvis farve ikke er lige i øjet, er jeg lige nu übertilfreds med det hele derinde, og den følelse er rar – en belønning for alt det blod, sved og tårer, som vi bogstavelig talt har lagt i projektet.

Hvis I vil se med, så poster jeg her et par midvejsbilleder af det endnu ikke færdige resultat, som giver et lille kig ind i, hvordan det hele former sig stille og roligt. Vi har bygget alt op helt inde fra kernen af væggene og ud mod de yderste lag. Gulvet har vi også selv støbt, og det i sig selv var et kæmpe projekt. Mange mange liter beton blev båret fra indkørsel til førstesal på ret kort tid. Bum. Vi er totalt klar til næste sæson af Nybyggerne, siger jeg bare.

P1010754 Jeg knuselsker vores gulv. Fliserne er håndlavede i Marokko og totalt varierende i højde fra flise til flise. Det tog derfor en evighed at lægge gulvet korrekt, så det blev snorlige langs overfladen. Men resultatet er præcis, hvad jeg drømte om, og jeg er glad for, at de har cirka 100 års levetid i sig. P1010753 Vægfliserne var en del lettere at have med at gøre og det helt enkle look giver en fin kontrast til det mere larmende gulv. Og armaturene i hele badeværelset fra GROHE står altså knivskarpt. Jeg er især vild med gulvarmaturet til badekaret (se øverste billede) og vores håndbruser inde i brusenichen som er udformet som en kæmpe blomst. I får en update på armaturer, når vi er helt i mål.

Og åh ja. Væggen. Den blå væg skulle have været mørkere og meget mere gråblå. Jeg er lige i tænkepause. Skal vi beholde den, eller male den over igen? Jeg orker næsten ikke mere maleri og flere penge ud af vinduet, så måske vægfarven får lov at blive for nu.  P1010752 P.t. står badekaret midt i rummet. Vi skal nemlig give gulvet voks, før vi smutter på ferie, og vi må derfor rykke lidt rundt på det hele for at komme til i alle kroge. P1010751

Vaskeskab og bordplade er fra Dansanis Calidris-serie, og lavet specifikt til vores rum i lyst egetræ. Det er forbandet lækkert, og det kommer der også meget mere fokus på her, så snart vi har fået fikset den nederste skuffe med et indhak, så den ikke kører ind i afløbet.

Alt for nu.

Kh, Signe

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Midtvejsstatus på badeværelset. Når man næsten kaster op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.