#morsyndlingscardigan – her har du opskriften

Processed with VSCO with f2 presetSom lovet, venner. Opskriften på #morsyndlingscardigan, min seneste og sjette tilføjelse til egobunken, er netop blevet udgivet.  

I finder opskriften lige her.

Lad jer endelig ikke skræmme af cardiganens længde. Den strikkes på pind 6 (selv brugte jeg dog 5,5 for at få strikkefastheden til at passe), og det går drønstærkt. På en måneds tid med kun aftenerne i brug havde jeg en færdig cardigan i hænderne. Den kan strikkes rundt næsten hele vejen ned, så du slipper for de mange vrangpinde, og det speeder processen endnu mere op.

Min version er strikket op i en tråd Alpakka og en tråd Silk-Mohair fra Sandnes i farven Okker 2035

Glædelig strikkelyst og spørg som altid bare løs, hvis jeg skal uddybe.

Kh, Signe

Herunder kan I følge processen gennem alle steps. Til jer, der endnu ikke har kastet jer ud i opklipning af strik, så frygt ej. Det er nemt at sikre maskerne med symaskinen, så ingen masker løber steder hen, hvor de ikke skal. Spring ud i det.

34057fee-6d23-431c-952f-c3ce7d4e0900

P1011386-2 P1011391


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Helle 10. oktober 2017 at 11:36

  Gør man noget ved maskerne, efter man har klippet? Jeg tænker på, om det flosser en smule i kanten?

  Reply
  • plummum 10. oktober 2017 at 11:39

   Jeg brugte faktisk en siksak-søm til kanterne på maskinen, men det var min egen ekstra sikkerhed. Jeg har tidligere klippet en cardigan op uden anden sikring af masker end ligeud-sting, og den holder meget fint. Så. Det er lidt en smagssag. Der vil naturligvis være en lille smule flos i kanten, men den bukkes fint om på bagsiden, og det hverken ‘klumper’ eller generer på andre måder. Håber, det giver mening 🙂

   Reply

Leave a Comment