Vi har været husejere i 2 år

plummumI går var det 2 år siden, vi flyttede ind i vores røde muremestervilla et sted i en af Københavns bydele.

2 dage efter – altså for 2 år siden i morgen – udgav jeg blogindlægget: 2 dage som husejere: Her starter det heleJeg var lidt kæk den gang. Kæk i forhold til, hvor lang tid og hvor meget krudt, vi egentlig skulle lægge i vores gennemgribende husrenovering. Men jeg var totalt grøn og udprøvet udi den slags, og vi har haft mere end 117 overraskelser i byggeprocessen udervejs. 

Så. Hvor er vi så nu? 

I kender allerede en hel del af historien, der har budt på op- og nedture, hvis I har fulgt med her nogenlunde fast. De fleste af mine indlæg, der handler om huset ligger her i min Villa-kategori, hvis du vil læse eller genlæse.

Vi har nu næsten en helt færdig førstesal, en helt ufærdig stueetage og et udeområde, der endnu ikke er rørt en finger på (med undtagelse af almindeligt havearbejde, højbede og rutsjebanetårn). Vi mangler derfor… en del.

Men det er ok. Jeg har lært at leve med, at der kommer til at gå nogle år endnu før vi er tilfredse, og vores førstesal gør alverden til forskel. Især badeværelset er en lise for min sjæl. Jeg elsker det rum, og uden det, ville jeg stadig føle, at vi var alt for langt bagud i forhold til egne intentioner. Men nu holder vi pause i det hele. Det er vi nødt til. Jeg har voldsomt brug for det. Jeg har et par projekter på min to-do i huset (noget med et stuegulv og en trappeopgang), som jeg gerne vil nå inden jul, hvor vi igen får en del af familien på besøg, men ellers er projekt husrenovering på standby lidt endnu.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment