Om tirsdagsfester og årets bedste mor-julekalender

Processed with VSCO with f2 preset— Sponsoreret —

Om præcis 20 dage skal vi åbne den første låge i årets julekalender(e). Det plejer at give anledning til lidt af en morgenfest her hjemme hos pigerne. Men de sidste par år har jeg også haft min egen kalender, som jeg har åbnet i smug sidst på eftermiddagen for at undgå, at små chokoladelystne piger, også vil have del i sagerne. Ha. Sådan en mor er jeg også 😉 

I år er min helt egen julekalender fra Karamel Kompagniet, og jeg har allerede prøvesmagt de lækre bløde karameller. Sammen med kalenderen fik jeg tilsendt lidt vareprøver, og jeg er næsten flov over, hvor mange karameller, jeg nåede at spise, før jeg stoppede mig selv. Julekalenderen, som jeg altså endnu ikke har åbnet, indeholder næsten 400 g håndlavede karameller i forskellige smagsvarianter direkte fra Gudhjem, og jeg er begejstret for at se, at hver låge består af én stor æske. Det bliver min egen ‘lille’ mommy-treat 24 søde dage i træk.

Fordi hun gør mine tirsdag aftener til en fest 

Karamel Kompagniet har givet mig til opgave at give en tilsvarende julekalender til en, jeg synes, har fortjent den. Se den slags opgaver er af den allerbedste slags, right? Mit valg faldt prompte på en, der i høj grad også fortjener en daglig mommy-treat i december måned. En sød kvinde og mor i mit eget hood, der for små to måneder siden gjorde mine tirsdag aftenener en hel del mere festlige end vanligt. Ja, ikke at der før var noget i vejen med mine tirsdag aftener, men I ved hvordan det kan være i mommy-land sådan en hverdagsaften.

Anita, hedder hun, og egentlig ville jeg gerne have overrakt kalenderen før det her indlæg skulle gå online, men jeg er ikke altid så tjekket. Anita står hver evig eneste tirsdag klar med åbne arme, et stort smil og de fysiske rammer til vores lille seje strikkeklub. Og forestil jer bare en gang grå og stille mormødre med hver deres strikketøj i skødet… Næh du, den her strikkeklub er simpelthen alt for herlig, og jeg er altid høj af for meget kaffe, store grin og godt selskab, når jeg lander hjemme i eget hus igen efter kl. 23.

Så kære Anita, hvis du læser det her indlæg før tirsdag, så har jeg hermed afsløret, at du snart bliver 384 gram uimodståelig karamel rigere. Det har du nemlig fortjent <3 

Ændrede juleplaner 

Og hvordan ellers med den der jul? Den bliver lidt anderledes for os i år. Ikke selve juleaften, hvor vi endnu engang skal have familien på besøg, men selve december måned. Vi har nemlig lige besluttet, at det stuegulv (som du kan se på øverste billede), skal afhøvles og behandles i december. Samtidig, når nu alle møbler er ude, skal vægge og loft males. Stuen er ellers vores store julehyggerum, som pigerne elsker at dekorere med købt og hjemmelavet pynt. Det bliver således i sidste øjeblik i år, at vi bliver klar til julepynt, juletræ og ja, at hoste et hold gæster den 24. december. Det bliver temmelig presset at nå det hele, men vi klarer det nok. Som altid.

God lørdag, kære læsere.


Scroll helt ned til bunden af indlægget og få en rabatkode på 20 % på julekalenderen.
P1011710Processed with VSCO with f2 presetP1011711P1011713-2Kalenderen er proppet med de her lækre basser, som jeg allerede fik smag for sidste år. P1011712-2Og hver låge består af en æske, som indeholder guf nok til 2 personer. Men nænner man at dele? Njaa, ikke rigtig vel? 🙂

I kan selv få fingrene i Karamel Kompagniets Gourmetjulekalender lige her, og I får 20 % rabat på kalenderen, når I bruger koden: Plummum20. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Anita 11. november 2017 at 16:29

  Du er en stjerne af de få, søde Signe. Tak ❤️

  – og hvor lyder det skønt med jeres gulv, jeg ved hvor meget det betyder for dig. Glæder mig til at se resultatet. Vi har netop besluttet at udskyde vores stue til efter jul, da jeg tvivler på at vi når det… Men åh hvor jeg også glæder mig.

  Reply
  • plummum 11. november 2017 at 21:56

   Hvor er du sød! Din reaktion betød så meget og gjorde mig glad helt ind i knoglerne 🙂

   Ja, åndssvagt nok, så betyder det gulv så meget.
   Det er ligesom starten på, at vi kan komme i gang med at indrette os rigtigt i underetagen også. Lidt pjattet egentlig. Men vil så gerne lige have det fikset 🙂
   Kan sagtens forstå I venter lidt med jeres stue til efter jul. Den er så fin.

   Reply
 • Therese 12. november 2017 at 9:52

  Haps! Så bli’r den stressede decembertid, lidt nemmere at komme igennem.

  Jeg glæder mig til igen at ses i strikkeklubben på tirsdag. Det er så hyggeligt 🙂

  Reply
  • plummum 12. november 2017 at 21:45

   Præcis! Og faktisk vil jeg prøve ikke at stresse over julen i år. Ha – dream on. Måske skal de der forventinger skrues gevaldigt ned for mit vedkommende.

   Jaaaah. Jeg glæder mig også til tirsdagsfesten 🙂

   Reply

Leave a Comment