Snefnugbluse og julestatus

P1011960I dag skal det handle om min nye rustrøde bluse, som mønsteret netop er udgivet på.

Men først en kort status på den der jul. Jeg har netop færdiggjort mit sidste gaveindkøb. Eller jeg mangler faktisk to gaver til hundene. Elton skal også have en gave naturligvis, og det samme skal Naja, mine forældres hund og Eltons gode veninde 🙂 Jeg startede på første gaveindkæb i går og er ærlig talt lettet over, at jeg er i mål. Næste år  det simpelthen kunne lykkes for mig at være ude i bedre tid.

Vi går på juleferie i dag. YES. Og i aften skal jeg til julefrokost med Strikkefinkerne. Hvilken herlig måde at starte juleferien på.

Og nu til blusen. Snefnugbluse, som denne fine sag hedder, er både let og varm på én og samme gang og er strikket op i Alpakka fra Sandnes i farven 3355. Sandes’ har øvrigt en af de lækreste alpaka-kvaliteter, jeg kender til, og den er knaldgod både solo og med en tråd mohair.

I kan se lidt af min arbejdsproces (der varede under fire uger) med blusen herunder. Jeg havde et par bump på vejen. Først med en forholdsvis stor optrævling og dernæst med et hul(!) i blusen. Ja, et hul, som jeg selv klippede.

Adiós og hav en herlig tirsdag.

Mønsteret til Snefnugbluse finder I her.

ad90fa5f-7f50-4eaf-ace2-2078e604f37e


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Eva Jørgensen 20. december 2017 at 7:59

  Den er utrolig smuk. Jeg er vildt imponeret over hvor hurtigt du har strikket den – og så med to små piger i huset.

  Reply
  • plummum 21. december 2017 at 17:19

   Tusind tak 🙂 Ja, jeg er også overrasket over processen. Af en eller anden årsag var den ret hurtig at strikke trods alle hullerne på ‘kun’ en pind 4.

   Reply
 • Snefnugbluse i brug og noget om den farve-comfortzone – plummum 17. januar 2018 at 11:05

  […] har aldrig fået vist jer min færdige Snufnugluse in action på bloggen, og den skal I få […]

  Reply

Leave a Comment