Jeg er blevet interviewet

Nogen har fået øje på, at jeg er komplet tosset med diverse krea-projekter. Det har fx kreamagasinet Maries Idéer, og de har stillet mig et par spørgsmål om det der med at blive ved og ved med at kaste sig over det ene projekt efter det andet. Hvad driver mig, og hvordan kan jeg blive ved i en uendelighed? 


Maries Idéer plummum


Det handler om skabertrang, fællesskaber (både de virtuelle og fysiske) og DIY-feber, og resultatet kan I se, hvis I klikker ind lige her.

Jeg glemte at nævne én ting i interviewet – en vigtig faktor for min kreative drivkraft. Roen, det meditative aspekt. Hvordan kunne jeg misse det, som jeg ellers mere end én gang har råbt højt om herinde. Strik og andre kreative projekter lader mig glemme tid og og sted og elektroniske apparater for en stund, og det har denne moder altså også brug for i ny og næ.

Men altså. Alt det andet huskede jeg, så, læs med 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Anja 6. februar 2018 at 13:39

    Hvor spændene med en artikel, vi skynde mig ind og læse den :0). Må dog også lige spørge ind til det der står i artiklen med, at du er kommunikationsrådgiver med egen virksomhed, er det noget du før har skrevet om i et indlæg? så vil jeg nemlig meget gerne læse lidt mere om det ;0)

    Reply

Leave a Comment