Onsdag er træthedsdag

c8284d79-4a2d-4d82-b203-693d7c55c56cOnsdag er min træthedsdag. Hvorfor? Fordi tirsdag altid byder på sådan cirka tre timers strik indtil kl. 23 i nogle meget skønne damers selskab. I går var ingen undtagelse, og der skulle vi tilmed fejre Anitas fødselsdag med bobler og ultrapæne kager.

For at presse mit søvnunderskud maksimalt valgte jeg yderligere at se The End og the F***ing World på Netflix færdig under dynen til langt ud på de sene nattetimer. Men det er totalt ok. Både fødselsdagsstrikkefejring i særdeleshed og seriekiggeri er trætheden og sandpapirsøjnene værd i dag. 

e70b49c2-640a-4558-bf12-7ca64bec555a

Desuden brugte jeg dagen på at have to piger hjemme, der startede med sløjhed. Sløjhed, der forsvandt ligeså hurtigt igen, som det var kommet. De dage er altid lettere kaotiske og fyldt med aktiviteter og energi i hjemmet.

Snap snap galore

Tilmed var det igen blevet min dag til at snappe på vores Snapchat i ‘Nordic Knitters’-gruppen. Hvis I ikke følger os på Snap eller Instagram, så vil jeg ganske ydmygt anbefale jer at gøre det. Men kun hvis du er vild med det dersens strik eller bare har en lillebitte strikkenørd gemt i maven. Det er en bunke fine og dygtige kvinder, der er med i gruppen, og jeg bliver selv meget inspireret af at følge med hos dem. I kan finde Nordic Knitters på IG her, hvor vi også har postet en oversigt over, hvem vi er i gruppen.

I går postede jeg blandt andet en Snapcat-video, hvor jeg demonstrerer, hvordan man strikker popcorn, hvori jeg også gav et tip til at få popcornet til at ligge helt jævnt og stramt. Den film klipper jeg sammen til jer og lægger her ind også. Det er altså hagen (og ja ja, selve præmissen) ved Snapchat – at alting forsvinder igen efter 24 timer.

Hvorfor popcorn? Fordi jeg lige nu strikker på den her grønne sag, der snart kommer mønster på ovre hos Camilla. Glæd jer. Jeg øjner allerede en cool bomber, der er hurtig at strikke.

img_0731

God onsdag, venner.

Jeg har arbejde at gøre.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment