KBoS – opskrift opdateret og lidt om garnvalg

Kære jer

En lille servicemeddelelse til de af jer, der ikke allerede har set det på Instagram. Jeg strikkede min Knitted Bag of Spring op i går i en tredje version for at afprøve et par små ændringer i opskriften.

De ændringer fungerede så fint, at de nu er blevet skrevet ind i opskriften, som er blevet opdateret og kan findes her. Hvad er ændret? Top og bund er blevet tydeliggjort med en omgang drejet ret i kanten af begge – et fint lille touch, synes jeg. Desuden fungerer det fint at hoppe en hel pindstørrelse ned (og ikke kun en halv som tidligere opskrift sagde) til toppens glatstrikkede stykke, så det trækkes endnu mere sammen.

Bittesmå ændringer, men de har absolut deres berettigelse.

Og lidt om garnvalg. Min sidste version af KBoS er strikket op i to tråde Arwetta fra Filcolana, som muligvis er det bedst afprøvede garn til tasken til dato. Det er blødt og super slidstærkt på én og samme gang, og tasken flyver næsten af pindene. Jeg brugte en pind 5,5 mm, men vær opmærksom på, at jeg strikker relativt stramt.

Og det bedste af det hele. Hvis du er modig køber du kun ét nøgle Arwetta til formålet. Jeg brugte præcis 48 gram til tasken. Og så fås det populære garn i et væld af smukke farver, og jeg er nok nødt til at have mig en KBoS i vild pink inden længe.

Det var bare det. God solskinstirsdag <3

Opdateret opskrift findes her. ^ Garnskålen her er fra Vaarhus Ceramics gennem Knit We do. Den er så smuk, og jeg elsker elsker elsker at opdatere på strikkegears-fronten.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment