Farve-bonanza

Kære jer

Min farve-bonanza af en sweater er endelig hoppet af pindene. Den blev lidt forsinket undervejs af en cardigan til mindsten, en soltop til mig selv og en af mine små Knitted Bag of Spring 🙂 

Men nu er den done, og den er simpelthen for vild og for lækker. Den funkler og gør glad uanset om den sidder på kroppen eller ligger på skabshylden. Jeg har skrevet et gæsteblog-indlæg om sweateren lige her på Ônlings blog, og det synes jeg faktisk, I skal læse.

Jeg linker til alle mine farvekoder derovre, hvis du er vild med min version.

Og vil du blot købe opskrift med eller uden garnkit, så klik her. 

God lørdag <3

P.s. Læg lige mærke til Fluffys bærestykke, som jeg er specielt vild med. Vi ser utrolig meget raglan i strikkeland disse måneder, men Fluffy er strikket med en hulens masse udtagninger fordelt hele vejen rundt. Det giver et fuldkommen rent og simpelt look, og det er ikke sidste gang, jeg strikker en sweater med den konstruktion.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Knit, eat, sleep, repeat – plummum 26. august 2018 at 16:34

    […] til ældstepigen. Jeg har været tæt på færdig i laaang tid, men jeg skulle lige strikke en Fluffy Fluffy og en Lydia Lace midt i det hele. Cardiganen er smuk og relativt hurtig at få af pindene, og bedst […]

    Reply
  • Restegarnsprojekt: Hue af ren silke/mohair – plummum 5. september 2018 at 11:24

    […] havde en del mohair tilbage fra min multifarvede Fluffy Fluffy Sweater, og jeg kunne ikke bære, at de pæne, bløde og florlette rester skulle glemmes i en tilfældig […]

    Reply

Leave a Comment