Jeg er i redebygger-mode

Jeg er gået i redebygger-mode og det er endda helt uden at være gravid (ingen subtile afsløringer her). Måske spiller det faktum ind, at kalenderen fortæller mig, at det er efterår, selvom vi ikke helt kan mærke det på de forholdsvis lune temperaturer uden for. Men ikke desto mindre har jeg lyst til at gøre inderummet til et sted, jeg kan lide at være. Og det kommer lige så stille. Nyt vægpynt, et længe ønsket garnskab og et par større bestillinger, der er på vej, hjælper alt sammen på projekt vi-skal-kunne-lide-at-være-i-vores-stue. 

Jeg har i bund og grund lyst til at lave vores stue fuldkommen om. Skifte alle møbler ud med undtagelse af få. Vi rykker rundt, køber nyt og finder gamle ting frem fra kælderen. Lige nu venter vi på vores nye sofa, som lander hér engang før jul (forhåbentlig), vi venter på et smukt tæppe, og jeg har titusinde tanker om flere farver eller vildt tapet på væggene.

 

Da vi i sin tid flyttede ind i huset, var vi overbeviste om, at stuen og køkkenet (som på et tidspunkt skal slås sammen) blev lavet i første hug sammen med førstesalen. Sådan gik det ikke, og det betød, at stuen blev sådan en eller anden form for grim opbevaringshule “for vi skal jo alligevel renovere det hele lige om lidt”…

Hvis gulvene kunne tale

Vi måtte sande, at renovering af et gammelt hus tager enorme mængder af tid – i hvert fald for os. Men stuen er lige så stille kommet i fokus igen, og vi renoverer på den i det små, når tiden er til det. Den største forbedring herinde er det 100 år gamle trægulv, som vi høvlede og behandlede for nogle måneder tilbage. Jeg blev personligt så glad for resultatet, at det planlagte sildeben muligvis aldrig bliver en realitet hos os. Der er noget charmerende (og bæredygtigt) i at beholde de originale gulve. Tænk sig engang, hvor mange historie de gulve kunne fortælle, hvis de kunne tale og havde en bevidsthed 🙂

Kaktusser på væggene 

Senest har jeg leget med plakater i rammer på væggene på opfordring fra Desenio, som har et utal af forskellige plaklater inden for kategorier som fx fotokunst, botanik, insekter & dyr, børn & unge og vintage til meget overkommelige priser.

Jeg har blandet forskellige kategorier, men forelskede mig især i blomster og kaktusser, som nu pynter på væggen i stuen. Også rammerne bestilte jeg fra Desenio. For at være sikker på, at mine valg passede sammen brugte jeg “Byg din billedvæg”-funktionen, som lader dig bygge hele billedvæggen op i et miljø, der minder om dit eget, før man trykker køb. Det giver et perfekt overblik over det valgte. Prøv det selv ved at klikke her. Det er sjovt at lege med.

Jeg har specifikt valgt plakaterne Cactus, Pink Cactus, Frida Floral 2, Hygge og Antibessom jeg synes komplementerer hinanden fint.

Mangler du selv lækkert nyt til væggene, så se her. Koden plummum_25 giver 25 % rabat på plakater mellem fredag den 14. september og mandag den 17. september 2018. Koden gælder dog ikke på håndplukkede plakater og rammer. 

Beklager legetøj under sofaen. Det er vores virkelighed. Altid. 

Udstil dit garn

Garnskabet, som jeg har fået af mine forældre, er også nyt. Det er IKEAs Fabrikör og fuldkommen perfekt til formålet, hvis du spørger mig. Jeg har længe drømt om bedre overblik over mit garnlager, og det har jeg fået nu. Desuden er garn ekstremt dekorativt og fortæller en lille historie om, hvem jeg er – så… put garn i udstillingsskab intet mindre 😉 Det ville være synd at gemme de smukke fibre væk. Tak, til min elskede mand som er med på alle mine skøre påfund i indretningen.

De to lækre strikkede dip-dye puder i uld er fra Ônling. Dem kan du strikke selv, hvis du køber dette garnkit eller den separate opskrift.  

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment