Om herresweater-fatigue, flere klude og color blocking

På mine pinde lige nu er der 3 forkellige projekter, som jeg går til og fra efter humør.

Endnu en klud, en herresweater og en chunky sag med color-block effekt til mig selv. Kun kluden er min egen opskrift af de tre, og den deler jeg med jer ganske snart. Find også gratis opskrift på Plummums perleklud lige her. Læs om mine tre igangværende projekter her og find inspiration til dit eget næste strikke-moment. Der er både lidt til dig, din mand og dit køkken. 

Herresweater-fatigue

Jeg er tilbøjelig til at smide herresweateren, som i øvrigt strikkes med udgangspunkt i opskriften på Hanstholmsweateren fra PetiteKnit, i pausekurven lidt for ofte. Det keder mig med al den glatstrik over så mange masker på små pinde 😉 Til gengæld er denne sag det mest perfekte Netflix-projekt, man kan opdrive. Men den skal snart være færdig. Der er en, der venter utålmodigt på den, og jeg vil gerne give…

Projekt klud

Kluden strikkes med fine afrettede kanter og et mønster af diagonal rib. Ganske enkelt, men alligevel effektfuldt. Kluden er nummer 3 ud af #20kludei2019, så jeg har stadig god tid til at nå i mål. Jeg strikker på pind 3,5 i økologisk bomuld fra Krea Deluxe, som både kommer i en lang række delikate farver og er lækkert at arbejde med.

Oh Sally!

Sidste on-going projekt lige nu er min anden (og ikke mandens, som en kær følger på Instagram læste det som. Hæ!) udgave af Chunky Sally fra Mille Fryd Knitwear. Den har ligget stille længe, men pludselig blev et projekt på pind 8 et stort trækplaster midt i min herresweater-fatigue.

Jeg strikker i to tråde Arwetta og to tråde Tilia fra Filcolana, og det går lynende stærkt at frembringe resultater. I stedet for at strikke sweateren med striber, som min første version, eller helt ensfarvet leger jeg med en kontrastfarve i bunden af kroppen og på begge ærmer. Det giver en ret lækker og uformel effekt.

Hvad strikker du på lige nu? 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment