Crazy simple cardi, summer ruffle tee og lidt om min kommende bog

Siden sidste strikkeindlæg her på kanalen er der kommet hele to nye opskrifter til fra min hånd; Crazy simple cardi og Summer ruffle tee, som det begge skal handle mestendels om her.

Men først et par ord om min strikkeverden, som den ser ud lige nu. Denne måned fylder min og Katrines kommende kludestrikkebog allermest. Om godt to uger går den i trykken, og derfor bevæger vi os med hastige skridt ind i slutspurten. Jeg bruger en god del af mine arbejdstimer lige nu kun på bogen. Jeg har blandt andet for lang tid siden påtaget mig (eller, jeg har givet mig selv) opgaven at være fotograf til alle billederne deri. Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund, da min indre amatørfotograf elsker at få lov at folde sig en smule mere ud end vanligt. Men wauw et arbejde – jeg kunne blive ved med at ændre, rette til, skyde om, efterredigere i en uendelighed, og jeg er sjældent 100 % tilfreds. Sidstnævnte er sådan en skæg lille ting, der generelt er i mit liv her der og alle vegne… Men altså, jeg glæder mig til at kunne vise og fortælle mere.

Tilbage til Ruffle tee og Crazy simple cardi, som begge er modeller, jeg strikkede, fordi de manglede i mit klædeskab.

Crazy simple cardi er – som navnet antyder – meget simpel og det både i udseende og konstruktion. Jeg vil mene, at den sagtens kan strikkes af en næsten nybegynder. Cardiganen er strikket i Lace fra Lang Yarns, som er et af de blødeste mohair-garner, jeg har haft på mine pinde ever. Garnet har også en længere løbelængde end ’almindeligt’ mohair, og det giver alt i alt en blød og fnuglet sag. Jeg skal snarest have en efterårsversion på mine pinde. Det går lynhurtigt at få et færdigt resultat med 14 masker på 10 cm., så du kan kreere en lille bunke cardigans i dine yndlingsfarver i en ruf, så du er dækket godt ind til efteråret.

Summer ruffle tee reflekterer den perfekte blanding af det søde, feminine med det mere cool og casual. De søde flæseærmer trækkes nemlig i den anden retning, når t-shirten er både cropped og let oversized. Den kombi er jeg p.t. tosset med. Summer ruffle tee strikkes i Önlings Hverdagsgarn Önling No. 12, som er en fin blanding af uld og bomuld, der gør garnet perfekt som helårsgarn. Jeg kan i hvert fald berette, at min Summer ruffle tee passede perfekt til klimaet på den franske vestkyst.

I kan finde begge opskrifter på min webshop her.

Så hvad nu?

Jeg har fortsat mange opskrift-idéer og planer i hovedet og på papiret. Idéer, som lige må vente et par uger med at blive en realitet. Dog satte der sig en idé fast i mit hoved i dag. En idé, der straks blev regnet og tegnet på. Dén er jeg nødt til at afprøve. Bare fordi jeg ikke kan lade være. Stay tuned.

Kram til jer


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment