Den der nytårsaften

M klar til nytårsaften

Endnu et pip fra mig i dag. Vil nemlig lige fortælle om vores aften i aften – årets sidste, som du nok ved. Planen blev lagt for mange måneder siden. Dengang man troede, at når man havde en baby på otte måneder, så havde man også en baby, der næsten ikke var baby mere. Dengang man troede, at en baby på otte måneder blev puttet kl. syv og sov resten af natten (uden at vågne mange gange eller ville have mad kl. fire om morgenen), en baby, der slet ikke var egenrådig, men altid lystrede sine forældres ønsker 🙂

Men altså vi blev klogere. Nytårsmiddag til fire par blev aflyst i sidste øjeblik (undskyld, sødeste venner), og vi skal nu bare være os tre i aften. Sagen er nemlig den, at jeg lige for tiden befinder mig i soveværelset utrolig mange gange fra klokken den er syv og indtil, jeg selv går seng. Den periode har stået på længe nu, og det er ikke det mest optimale grundlag at gennemføre en nytårsaften på. Så vi tog konsekvensen og aflyste.

Men selvom jeg er så ked af, at vi måtte aflyse med dejlige venner, så glæder jeg mig alligevel til vores nytårsaften. Vi har købt rigtig mange lækkerier i Torvehallerne, og vi skal hygge hele dagen med madlavning, musik og godt fjernsyn.

Godt nytår til jer alle!

Gæster eller ej, frøken M er klar M klar til nytårsaften 5 M klar til nytårsaften 6 M klar til nytårsaften 4 M klar til nytårsaften 2

11 Comments

 • Lou 1. januar 2013 at 11:32

  Kender det alt for godt, det med nytår på børnenes præmisser. Vores lille Agnes er lige blevet 6 måneder og havde nok også haft en ide om, at hun sov længere stræk på nuværende tidspunkt. Men ak, hvor bliver man da klogere 🙂

  Så vi skød også en hvid pil efter fest og gøgl og holdt nytår i børnehøjde med et vennepar, der også har en bette. Det resulterede også i en mere afslappende aften for os og fokus var på børnene mens de var vågen..

  Godt Nytår!
  – Lou

  Reply
  • Signe 1. januar 2013 at 12:54

   Man bliver gang på gang bekræftet i, at livet som børnefamilie er noget helt andet end dengang inden børn;) Lyder rigtig godt med børnevenlig nytårsaften. Det er altid nemt, når begge par har baby.

   Rigtig godt nytår til dig!

   Og p.s håber vores børn lærer at sove mange timer i træk meget snart:)

   Reply
 • camilla 1. januar 2013 at 14:27

  Sådan ser vores aftener også ud for tiden. Puhhh det er træls og jeg glæder mig til at sove lysten kommer igen snart

  Reply
  • Signe 2. januar 2013 at 14:44

   Også mig:) Faktisk havde jeg for første gang i flere måneder en aften i går, hvor frøken M ikke vågnede fra 20 til 23. Det var lidt mærkeligt – MEN vildt dejligt!

   Reply
 • Sidsel 1. januar 2013 at 16:35

  Lyder som om I har truffet den rette beslutning. Vores datter var tre måneder til sin første nytårsaften, og selv om hun var ekstremt pylret hver eneste aften og generelt hverken brød sig om fremmede mennesker eller fremmede steder valgte vi alligevel at tage i byen. Og jeg endte så med at sidde med hende det meste af aftenen på et badeværelsesgulv, som var det eneste sted hun faldt nogenlunde til ro – ville ærlig talt ønske vi var blevet hjemme i stedet…
  Håber I havde en dejlig aften og godt nytår.

  Reply
  • Signe 2. januar 2013 at 16:34

   Åh, jeg kender det. Er selv endt med at strande på et badeværelse, i et soveværelse eller andre sjove steder hos venner og bekendte. Vi havde en super dejlig nytårsaften omend lidt stille:) Vi tager revanche, når tid er. Håber, din aften var skøn også.

   Reply
 • Østfronten 1. januar 2013 at 20:22

  Nytår i tresomhed (tosomhed efter putning!) endte også med at være realiteten herhjemme trods planer med andre børnefamiliepar. Jeg håber, jeres nytår blev ligeså hyggeligt og date-agtigt som vores endte med at være. Sygdom hos både barn og forældre til trods. Fin blog i øvrigt – ses vi måske IRL i 2013?

  Reply
  • Signe 2. januar 2013 at 16:40

   Nææææh, Stine:) du har også en blog. Hvor hyggeligt! Vi havde en skøn (og stille) nytårsaften. Ja, vi må bestemt ses. Jeg er klar og lægger gerne hjem til.

   Reply
   • Østfronten 2. januar 2013 at 18:30

    I do. Dog med lidt andre rammer end her, men jo. I blog too 🙂 Vi havde sidste omgang APA i dag og jeg er helt sikker på, at der er flere, der er med på noget reunion. Måske en nytårskur?

    Reply
    • Signe 2. januar 2013 at 19:29

     Nytårskur er jeg med på. Lad os føre den plan ud i livet. Har netop surfet lidt rundt på din blog. Jeg er vild med den. Er du på Bloglovin? Jeg søger den lige:) Kan af en eller anden grund ikke kommentere fra iPhonen på blogspot-blogge. Ret irriterende, da jeg sjældent læser blogs fra computeren. Anyway, så er dit amme-indlæg (ha ha, altså ikke sådan et du putter i bh’en) skide godt!

     Reply
     • Østfronten 3. januar 2013 at 18:59

      Jo, jeg kan godt finde ‘nyt-fra-oestfronten’ på bloglovin, så det skulle vist kunne lade sig gøre 🙂

      Januar-nytårskur? Måske noget med den sidste weekend? Der er flere der er startet på job igen, så hverdage er vist ikke gode. Lad os tage den i fb-gruppen 🙂

Leave a Comment