DIY bordskåner

Bordskånere af trækugler

Inspireret af dette indlæg kastede jeg mig fluks ud i – noget der tangerer verdens lettelse DIY projekt – bordskånere af trækugler. Jeg kom straks til at tænke på Ferm Livings String lysestage, da jeg så bordskåneren i blogindlægget, jeg linker til. Den lysestage har jeg haft et godt øje til længe, så det var nærliggende at kreere en matchende bordskåner.

Alt hvad du skal bruge er:

– En lille bunke trækugler – enten i samme størrelse eller i forskellige, som jeg har brugt.

– Et stykke elastik. Jeg brugte en flad elastisk på 7 mm.

And that’s all.

Sæt kuglerne på elastikken i den struktur, du ønsker, indtil du har en streng i passende længde og stram så elastikken, så meget du kan og bind en stram knude. Jeg forsøgte mig først med et ikke elastisk bånd, men bordskåneren blev slet ikke stabil nok med båndet, så elastik er klart at foretrække.

Done! Det er da nemt ikke?

go do if you like:) Der er adskillige variationsmuligheder. Jeg brugte fx også et par filtkugler, som minder mig om mit nye Pinocchio-tæppe fra HAY. Du kan også bruger alskens perler i fine farver. Og du kan stemple et par af trækuglerne, som jeg har gjort.

Bordskånere af trækugler Bordskånere af trækugler Bordskånere af trækugler Bordskånere af trækugler Bordskånere af trækugler

Hey, har du set, at du kan være med i konkurrencen om to gavekort med kaffe og kage til to på cafeen i mit hood lige her?

1 Comment

  • Rikke 11. januar 2013 at 19:25

    Meget flottere end mine 🙂
    Super god idé med stempel og tak for link 😉

    Reply

Leave a Comment