She’s Not a Boy

“Ej, han er sød. Nårhhh, hvor han stirrer. Ja, det er da en dreng ikke? Jo, jo det er en dreng.” Sådan konverserede et ældre ægtepar med hinanden forleden dag i en elevator, mens de beundrede min lille M, der sad i barnevognen. Jeg kunne dertil bemærke, at hun nu er en pige, hvorefter de nikkede til mig og sagde, “men han ER nu sød” og gik.

Jeg har hørt det før. Ofte faktisk. Også når lille M har været klædt i prikket kjole med en sløjfe ved halsudskæringen og i lignende (i mine øjne) meget piget tøj. Og hvad er min pointe så med det? Jeg har ikke nogen, tror jeg! Men jeg synes ikke selv, at Frøken M ligner en dreng. Se lige – det gør hun da ikke, vel? Frøken M med min iPhone

Frøken M med min iPhone 2Frøken M med min iPhone

IMG_1935

11 Comments

 • camilla's fashionlab 19. januar 2013 at 14:00

  Åhh hvor fik jeg også den kommentar med f MANGE gange… I starten var jeg ved at DØ… og efterhånden som jeg hørte det gang på gang, gad jeg slet ikke kommentere på det. Og det til trods for at hun ofte var iklædt lyserødt og meget pigede farver!!! M ligner overhovedet ikke en dreng… Hun er en rigtig smuksak er hun <3

  Reply
  • Signe 19. januar 2013 at 18:57

   Er også kommet til et punkt, hvor jeg for det meste blot smiler overbærende til folk uden at korrigere dem, Camilla:) Men synes det er ret mærkeligt! Ved ikke om det er min indre feminist, der bliver provokeret en smule;)

   Reply
 • emili 19. januar 2013 at 14:47

  NEJ 🙂 Hun ligner en smuk lille pige.

  Reply
  • Signe 19. januar 2013 at 19:01

   Det er dejligt at høre:)

   Reply
 • Pixiblog 19. januar 2013 at 14:58

  Det er sjvot du kriver det, for Alvin blev ofte kaldt en pige, da han var lille og sad der med sine store brune øjne og enorme hårpragt.

  Reply
  • Signe 19. januar 2013 at 19:03

   Ja, det er lidt skørt. Så burde alle jo netop også mene, at min M ligner en pige;)

   Reply
 • Michala Bastian 19. januar 2013 at 18:37

  Ikke noget dreng over hende!! Men tro mig vi hører det også hele tiden med MM, jeg tænker det er min egen skyld når jeg klæder hende i gråt og blåt… Men altså jeg syntes hverken hende eller lille skønne M ligner drenge…. Folk er bare mærkelige <3

  Reply
  • Signe 19. januar 2013 at 19:04

   Ja, folk er altså underlige på det punkt. Men ja, det korte hår og de unisex farver på tøjet. Så MÅ det jo være en dreng!

   Reply
 • Ann-SophieC 19. januar 2013 at 19:29

  Hun ligner bestemt en smuk, lille pige med sine fine, feminine træk. Der er ingen tvivl!!

  B har altid været indehaver af en imponerende hårpragt (jeg klippede hende, da hun var 3 mdr, fordi det gik 2 cm ned over skuldrene.. helt skørt) og til trods for et arsenal af kønsbestemmende hårklemmer i håret, er hun også blevet skudt til at være en dreng utroligt mange gange. En af gangene, gik vedkommende helt i forsvarsposition, efter jeg rettede hende og sagde “Ej, men du kunne da lade være med at vælge en blå voksipose (den klassiske) og en grøn rangle (en frø) til hende” Ja, ja… lad den bare stå, ikk’? 😉

  Til gengæld er der ikke ret mange, der skyder forbi nu, efter hun er fyldt 1 år… og det til trods for, at hun har brun flyverdragt, brun elefanthue, lyseblå sut og bronzestøvler 😉

  Reply
  • Signe 20. januar 2013 at 20:00

   Ej, hvor er det morsomt, at den person du refererer til reagerede sådan på din irettesættelse. Lidt som om, at det er en uskreven regel, at man SKAL klæde sit barn i kønsbestemmende tøj, så ingen kan begå den fejl at gætte forkert om barnets køn:-) Men folk bliver altid lidt flove, når de tror, at M er en dreng, og jeg så retter dem.

   Ej, hvor vildt, at din B havde så langt hår kun 3 måneder gammel. Sødt!! Jeg er faktisk på udkig efter en god babyfrisør nu, men M er også lidt mere end 3 måneder:)

   Reply
 • Østfronten 20. januar 2013 at 8:52

  Næ, man synes det ikke selv. Niece bliver også meget ofte skudt til at være en dreng, men jeg har ikke oplevet det med Bean endnu. Måske er det de store blå øjne og de lange, lange øjenvipper? Pas. Heldigvis er det endnu ligegyldigt med det dér køn – de er bare små børn. Forhåbentlig kommer der til at gå et godt stykke tid, inden de for alvor bliver puttet i køns-boksene.

  Reply

Leave a Comment