Min lillebitte baby

Det har været en laaaang (og lidt trættende) mandag allerede. Synes altid mandage føles alenlange. Synes du også?

Vi havde, som jeg allerede har nævnt på bloggen, endnu engang familiebesøg i weekenden. Skønt! Min bror, som vi også havde besøg af, havde en masse billede har Frøken M på sin iPhone fra da hun var lillebitte, og dem fornøjede jeg mig meget med at kigge igennem igen og igen.

Jeg kan nærmest ikke huske, at min lille M har været SÅ lille – eller selvfølgelig kan jeg det, men alligevel har jeg en fornemmelse af, at hun altid har været, som hun er nu. Lidt mærkelig og ambivalent følelse. Her er hun – kun få måneder gammel med ekstremt oppustet mave og tynde ben:)Frøken M lillebitte baby sh

5 Comments

 • Østfronten 19. februar 2013 at 8:31

  Jeg kan næsten ikke genkende Bean på de billeder, vi har fra de første måneder. Hun har jo altid ‘lignet sig selv’ som hun ser ud nu. Synes min hjerne. Det er så mærkeligt, at de er et år lige om lidt… Har du lagt dig fast på invitationer og feststørrelse endnu?

  Reply
  • Signe 20. februar 2013 at 7:16

   Jeg forstår slet heller ikke, at vi lige om lidt skal fejre 1-års fødselsdag. Jeg tror, at vi holder et mindre arrangement for familien og ikke inviterer 50 personer 🙂 Det er nemlig lige lidt uoverskueligt lige nu. Hvad gør I for lille Bean?

   Reply
   • Østfronten 20. februar 2013 at 8:56

    Noget i samme stil – vi holdt navngivning for både den nære familie og venner og var omkring 30 mennesker, så det bliver noget med de allernærmeste til den første fødselsdag; bedsteforældre, onkler, tanter mv. og gudforældre.

    Reply
 • MiniMalsen 19. februar 2013 at 13:03

  Jeg kan sagtens følge dig – jeg forstår heller ikke, at vores store unge en gang har været bitte lille og næsten kunne være i en lomme! 🙂 Jeg synes nu det er dejligt at der er kommet lidt størrelse på, så man kan tumle lidt mere 🙂
  Men ps…hvor var hun dog fin og er det stadig.

  Reply
 • Signe 20. februar 2013 at 8:26

  Tak, hvor er du sød:) Ja, og det er især skønt, at det bare er så meget nemmere at kommunikere med sit barn nu og ikke mindst forstå deres behov. Det var engang lidt af en gættekonkurrence 😉

  Reply

Leave a Comment