Angry Baby

Frøken M’s massive tandfrembrud, som jeg vist har nævnt et par gange efterhånden bliver ved med at drille. Derfor står den på angry baby hele dagen, der kun er nogenlunde medgørlig, hvis tykke, kølige agurkeskiver bliver serveret i en lind strøm.

Vi har derfor næsten intet foretaget os i dag. Eller det passer ikke helt – måske har vi mødt børnepasserEN. Håber virkelig ikke, at jeg jinxer noget, men  for første gang gik jeg fra et børnepasserinterview, hvor min mavefornemmelse var HELT rigtig. Så please let it be it. Mere om det en anden dag.

God fredag aften til dig. Vi skal se X Factor og film og spise Toffifee 🙂 Hvad skal du lave? 

P.s. Du har nok opdaget det, men jep, jeg blogger nu fra min ’nye’ blog, som er en del af Bloggers Delight (læs evt. mere her). Håber, du kan lide de ændringer, jeg har foretaget med skrifttype, baggrund, overskrift osv. Det er midlertidigt, at min blogs URL indeholder bloggersdelight i navnet. Jeg venter lige nu på, at mit domæne bliver flyttet, så URL’en igen hedder www.plummum.dk.

Tænder 2

Tænder

Frøken M’s outfit: kjole: Benetton // Cardigan: Bakito // Kattegamacher: H&M 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Michala 8. marts 2013 at 19:59

  Sig mig, hvor mange tænder har den lille stakkel efterhånden?? <3

  Reply
  • plummum1361564910730 8. marts 2013 at 20:04

   Det er helt tosset. Fire i overmunden og fire nede. Og for lige at toppe det hele, så ligner det faktisk, at hun er ved at få en kindtand også. Ikke ønskværdigt, at de kommer sådan væltende på én gang.

   Reply
   • Michala 8. marts 2013 at 21:07

    Øj, det var også mange! Men unfair hun ikke kan få en lille pause, længe leve agurk…. <3

    Reply

Leave a Comment