Mummy Style #4: The Elevator Pic

 

Signe elevator pic

Hermed et amatørbillede af mig taget med iPhone (ja, som du ser) i elevatoren på vej ud for at gå en laaaang tur med Frøken M, som ikke ville sove sin eftermiddagslur (igen).

Formiddagen blev brugt i selskab med denne dame og hendes lækre Bean. Frøken M og jeg er stor fan af playdates, som både er hyggeligt for mor og baby. Eftermiddagen blev brugt til at gå tur med lille M sovende i barnevognen. Hey, hvor blev foråret af? Det var jo lige kommet til Danmark, og pludselig var det væk igen. Jeg kan afsløre, at det ikke var varmt nok at gå rundt udenfor i to timer med kort skindjakke, små skindhandsker og uden hue. Min kæmpe rævepels reddede mig delvist, men den kunne desværre ikke sørge for, at mine ben, fingre og bagdel ikke var ved at gå i forfrysninger til sidst. Av. Note to self: Frem med vintertøjet igen.

Outfit details:
Skindjakke: Part Two // Tørklæde: Louis Vuitton // uldcardigan: Benetton // Solbriller: gammel model købt i Topshop // Leojeans: Fiveunits // Rævepelsvest // ikke oplyst om mærke


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Østfronten 8. marts 2013 at 12:56

  Det var så hyggeligt – tak for i går 🙂 Og ja – det var både koldt og blæsende, var det. Bean blev ret ked af at blive blæst på på vej mod bilen… men gik så til gengæld HELT kold og sov før jeg var kommet ud af parkeringspladsen!

  Reply
  • plummum1361564910730 8. marts 2013 at 12:58

   Selv tak – det var dejligt at se jer 🙂 Kan godt forstå, at Bean blev lidt ked. Det var heller ikke en rar blæst. Den var kold og klam og meget voldsom.

   Reply

Leave a Comment