Old School Table Set

Nuar 3

Lille, forkælede Frøken M fik for lidt tid siden den fineste gave fra det danske møbeldesignfirma NUAR®, som Kasper langt om længe fik tid til at samle – nemlig et old school table set, som du ser på billederne. Selve pulten – som også kan åbnes og indeholde skrivesager m.m. – har en tavlebordplade, som kan dekoreres med kridttegninger. Frøken M er ganske vist lidt for lille til at tegne med kridt endnu, men jeg er sikker på, at sættet bliver et hit senere.

Om ikke så længe kan hun sidde ved bordet og tegne og male, og jeg forestiller mig, at sættet om et par år kommer til at indgå i diverse elev-lærer rollelege blandt Frøken M og hendes legekammerater. En leg, jeg selv var meget optaget af og glad for som barn. I hvert fald kan den lille bestemte dame få lov at tage plads ved pulten, når jeg skal lære hende at læse, regne og skrive, før hun begynder rigtigt i skole 😉

Skolesættet er en del af en serie af simplistiske og stilrene børnemøbler, som NUAR® har produceret i samarbejde med tegneserieuniverset Cars. Se møblerne her. Racerbilen Lynet McQueen er printet på stolen, men meget diskret, og sættet er efter min mening både velegnet til pige- og drengeværelset. Men det er også let at sætte sit helt eget præg på sættet ved fx at tapetsere stolens sider med fint tapet. Jeg overvejer selv at give stolen en omgang blomster- elle harlequin-tapet på et tidspunkt.

Hvis du heller ikke kan stå få det lille skolesæt, så kan du købe det i ILVAs onlineshop her eller i de fysiske ILVA-butikker. Du kan også deltage i NUARs konkurrence på deres Facebook-side lige her, hvor du kan vinde et helt NUAR-værelse til dit barn.

Et lille tip: jeg har just tjekket ILVAs onlineshop, og sættet er netop blevet sat ned med 50 % til kun 500 kr.  

NuarM og NuarNuar 2


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Michala 24. marts 2013 at 17:28

  Det er VIRKELIG fint, jeg så det også ovre hos Pixiblog…. Så skønt!! Overvejer meget til Molle <3

  Reply
  • Plum Mum 24. marts 2013 at 21:19

   Synes også det er så fint. Nu skal M bare være liiiidt større, så det kan komme rigtigt i brug 🙂

   Reply
 • NUAR® | 5. april 2013 at 13:37

  […] at have set de fine fine møbler hos flere blogs, f.eks. hjemme hos Frøken M eller hos Alvin og Villum, er jeg blevet fristet og […]

  Reply
 • Tea 6. april 2013 at 16:58

  Synes bordet er super fint. Overvejer lidt at købe det til vores datter. Ved bare ikke om man bliver træt af, at bordpladen er en tavle til kridt? Hvad tænker du om det? For det er en tavle, ik?

  Reply
  • Plum Mum 6. april 2013 at 20:27

   Jo, det er en tavle:) Men man kan sagtens bruge den som almindeligt bord også, hvor man bare lægger fx papir og tegnegrejet på. Synes det er fint, at man har muligheden for at veksle lidt.

   Reply

Leave a Comment