Fingrene væk <3

Fræk blommeHermed en lille collage af verdens frækkeste blomme, der på billederne er to sekunder fra at vælte blomsten ned på gulvet. Frøken M har en fest, når hun gør noget, hun ikke må og sparer da heller ikke på sejrs- og triumfhvin, når det lykkes hende at rive en bog i stykker, vælte jord ud på hele gulvet, rulle hele køkkenrullen ud eller you name it… To sekunder med ryggen til hende er rigelige mængder tid til, at hun kan skabe noget, der ligner Jerusalems ødelæggelse.

Kender I det? 😉


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Anita 31. marts 2013 at 9:10

  Hej Signe,
  vi kender det også alt for godt! Ungerne har deres tydelige favoritter og de ved godt at det er niks pille, men det er altså også svært at lade være med at smile samtidig med at man siger nej, for de har det mest charmerende udtryk i ansigtet imens <3

  Reply
  • Plum Mum 31. marts 2013 at 9:43

   Det er nemlig rigtig svært at holde en alvorlig mine, når man samtidig ikke kan stå for den lille charmetrold. Men hoooold nu op, hvor ens hjem altid flyder med legetøj nu – og flyder med magasiner og tøj etc. som ligger inden for børnerækkevidde 🙂

   Reply
 • Marina /+cand.mor 31. marts 2013 at 12:34

  Uh, på trods af at D kun er knap ni måneder, kender vi det godt. Lidt for godt, synes jeg… Han er helt vild med at hive i ledninger og hår, tømme åbne skabe og hive vores store spejl i entreen ud fra væggen.

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:23

   Åh, det lyder også som om, at du har end del at holde styr på med din D, Marina 🙂

   Reply
 • Østfronten 1. april 2013 at 20:05

  Oh ja – alt det forbudte er jo det sjoveste! Herhjemme er det ovnen, der er helt, helt uimodståelig. Eller, knapperne på ovnen. Og på vaskemaskinen. Og tørretumbleren. Og ja. Der er legetøj i alle former i hele stuen efter 5 minutter. C’est la vie!

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:26

   Arhmen altså, de børn! 🙂 Her er det store (det største faktisk) hit lige nu aviser og magasiner. De må absolut ikke ligge i børnehøjde. De bliver revet i tusind stykker og spist.

   Reply

Leave a Comment