Noget om en babyshop, køreposer og bleposer

Frøken M i Voksien

Frøken M i den klassiske Voksi 

For noget tid siden blev jeg kontaktet af online-butikken Mammashop.dk, som har spurgt, om jeg ville prøve et af deres produkter. Det kunne jeg da ikke sige nej til, og nu er der et stk. kørepose fra 7 A.M. på vej til mig med posten, og jeg glææææder mig til at prøve den af – eller det er nok nærmere Frøken M, der glæder sig til at prøve den 🙂 Vi har indtil nu gjort brug af den klassiske Voksipose, og jeg ser frem til at prøve et andet alternativ uden de mange snore, der hele tiden skal bindes på ny. Det er denne sag, jeg har valgt.

Jeg vil også benytte lejligheden til at skrive et par ord om Mammashop.dk, som blandt andet har providet os med poser til vores Angelcare blespand lige siden den lille blomme blev født. Poserne er nemlig betydeligt meget billigere hos Mammashop end hos fx Babysam, hvor de også sælges. Og der går ret mange poser til sådan en blespand i længden. Udover at sælge bleposer er Mammashop ret velassorteret inden for diverse produkter, der er uundværlige, når man har en baby eller et lille barn. Jeg har allerede lagt flere bestillingerne der gennem det sidste år.

Der kommer snart et indlæg, hvor jeg skriver lidt mere om køreposen, som jeg lige har set, at butikken kører tilbud på. Håber, I vil læse med i fortsættelsen. Jeg kunne selv godt have brugt lidt nuancerede råd om køreposer back then.

God lørdag aften 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment